JPhotoTagger – кросплатформен фото-мениджър

JPhotoTagger работи на всяка система, на която е инсталиран Java

Програмата JPhotoTagger се явява платформено-независим мениджър на фотографии. С нейна помощ можете да управлявате и намирате по-бързо снимки по ключови думи, описания и т.нар. метаданни.

JPhotoTagger ускорява добавянето и редактирането на тагове чрез автоматично допълване на въвеждания текст и други характеристики. Всички тагове се записват в XMP sidecar файлове и базата данни на JPhotoTagger, докато изображенията остават недокоснати.

Програмата може да работи съвместно с други приложения, като например Adobe Photoshop Lightroom. Автоматично чете тагове от нови и променени sidecar файлове и актуализира своята база данни.

Можете, например, да маркирате снимките си с Adobe Photoshop Lightroom и JPhotoTagger дори на различни операционни системи: JPhotoTagger работи на всяка система, на която е инсталиран Java.

JPhotoTagger е достъпен свободно за лична и комерсиална употреба, ако се използва за маркиране (управление) на снимки. Не е позволена продажбата му като самостоятелна програма или като част от колекция програми.

Даунлоуд: JPhotoTagger

Коментар