Phoenix File Rescue – възстановява повредени данни

Phoenix File Rescue възстановява за секунди достъпа до повредени данни

Неприятно е да загубите достъпа до важни данни. Но това може да се случи често, при различни сценарии – форматиране на диск без да сте направили бекъп преди това, износване на твърдия диск, в резултат на което започва да дава грешки, инцидентно изтриване на файлове или при вирусна инвазия. Във всички тези случаи може да ви помогне програмата Phoenix File Rescue.

Стъпвайки на напреднала технология, Phoenix File Rescue сканира дяловете на твърдия диск, преносимия USB сторидж или картата памет, за да открие файловете, които могат да бъдат възстановени и използвани отново.

Приложението поддържа множество файлови формати, за да отговори на нуждите на повечето потребители. Phoenix File Rescue разпознава някои от най-популярните мултимедийни формати (AVI, MP4, MP3, MKV), изображения и документи, вкл. Office, PDF и RTF файлове, архиви (ZIP, 7z) и други типове данни (HTML, PHP и XML). Нещо повече, можете да филтрирате резултатите от търсенето по размер на файла.

В зависимост от избраното действие, анализът отнема повече или по-малко време, докато програмата генерира списък с файловете с възможност за възстановяване. Резултатът може да бъде сортиран по име и филтриран по различни критерии. Освен това Phoenix File Rescue включва опция за предварителен преглед на файловете.

Възстановените файлове могат да се съхранят локално в папка по избор, но е предвидена също опция за запис на CD или DVD, както и за качване на FTP сървър. Tака можете да създадете резервни копия на файловете, веднага щом бъдат възстановени от Phoenix File Rescue.

Даунлоуд: Phoenix File Rescue (пробна версия)

Коментар