Lazesoft Recovery Suite Home – комплексен софтуер за възстановяване

Възстановяването на данни е основната функция на програмата
(снимка: Lazesoft Recovery Suite Home)

Ако търсите всеобхватно софтуерно решение за поправяне на всякакви грешки при зареждане на системата и сривове, дължащи се на вирусни инфекции или повредени файлове, разгледайте Lazesoft Recovery Suite Home. С негова помощ можете да възстановите вашите дискови файлове, да архивирате целия си твърд диск или дялове от него, да нулирате вашата Windows парола, да създадeте зареждащ диск и други операции.

Основният прозорец на приложението включва няколко секции за различните задачи. Първо, от вас се изисква да създадете стартиращ CD или DVD диск за възстановяване, за да можете да го използвате при възстановяване на операционната система и файловете, дори ако компютърът ви се срине или е бил повреден от зловреден софтуер или други заплахи, дебнещи в интернет.

За удобство на потребителите Lazesoft Recovery Suite Home разполага с полезен съветник, който ви води през всички необходими стъпки, така че и неопитните да се справят лесно с приложението.

Разделът „Възстановяване на парола” (Password Recovery) позволява нулиране на паролата за Windows, в случай че сте я забравили. Първо изберете потребителския акаунт, за който искате да нулирате паролата, след което щракнете върху бутона „Нулиране/Отключване” (Reset/Unlock).

С опцията „Възстановяване на данни” (Data Recovery) можете лесно да възстановите изтрити или изгубени файлове от дял или преносим носител, както и да възстановите изгубени или повредени дялове. Приложението автоматично сканира цялата ви система и показва всички намерени файлове, папки или дялове.

От секцията „Изображение на диск и клониране” (Disk Image & Clone) можете да възстановите целия си компютър на логически дял или физически твърд диск, да копирате цял диск на друг или просто да създадете резервно изображение на устройство.

Програмата разполага и с полезната функция за нулиране на паролата за Windows
(снимка: Lazesoft Recovery Suite Home)

С помощта на тази програма можете да възстановите Windows от критични системни грешки, да възстановите липсващи или повредени системни файлове на Windows като ntldr и bootmgr, както и да спасите файлове след RAW форматиране. Процесът на възстановяване протича гладко и не причинява увисване на системата, нито оказва влияние върху други работещи приложения.

В заключение, Lazesoft Recovery Suite Home е стабилно и практично решение, когато става въпрос за нулиране на вашата парола за Windows, възстановяване на документи, изображения и други важни файлове, както и за поправяне на всякакви грешки при срив, причинени от вирусни инфекции.

Даунлоуд: Lazesoft Recovery Suite Home

Коментар