AMD пусна нова видео поредица за e-спорт геймъри

Геймърите могат да извлекат максимума от Radeon картите със софтуера Radeon Software Adrenalin Edition и новия видео инструмент на AMD

След като миналия месец обяви новия Radeon Software Adrenalin Edition, проектиран за дълбоко потапящ геймплей и вдъхновен от днешната ера на социален, свързан гейминг, AMD пусна днес и нов видео инструмент, за да могат феновете да получат максимума от Radeon ReLive и неговите функции.

Е-спорт сегментът се разрасна в една $1,5 милиардна индустрия през миналата година, като към 2020 г. приходите се очаква да нараснат с 26%. С популярността на е-спортовете любителите на онлайн игрите със сигурност ще вдигат нивото на своите изживявания в тях.

Софтуерът Radeon ReLive Adrenalin Edition 18.1.1 е достъпен за изтегляне от сайта на компанията, а новата поредица видео клипове „как да го направя” на AMD ще помогне не геймърите по-добре да използват Radeon ReLive за създаване, запис и споделяне на най-добрите си игрови моменти, за да се похвалят и разширяват своите общности.

Видео-материали за Radeon ReLive показват на геймърите как да се възползват максимално от мощните нови функции, вкл. как да стриймват, как да активират отделните аудио писти, как да обработват и споделят видео, как да използват Region Capture, да активирате Chat Overlay, Instant Replay и др.

Коментар