HP стартира видео конкурс на тема “Моят компютър – това съм аз”

Като част от кампанията във връзка със старта на продажбите на потребителската серия HP Pavilion в България, НР организира видео конкурс на тема “Моят компютър – това съм аз” (The Computer is Personal Again). Конкурсът е за любителски видео-филми и всеки желаещ може да се съревновава за голямата награда – HP Pavilion dv5. Участниците подготвят интересен видео-клип, в който показват как се забавляват със своя компютър или защо искат да имат HP Pavilion.
Конкурсът стартира на 20 ноември 2008 г., ще продължи три седмици и ще се проведе в рамките на популярния видео-портал www.vbox7.com. Печелившите ще бъдат обявени на 8 декември 2008 г. Свои клипчета имат право да качват всички, които са регистрирани потребители на www.vbox7.com. В конкурса могат да участват само физически лицa. Възрастовата граница за участниците, които имат право да се включат в конкурса, е над 18 години и няма ограничение за брой качени клипове, с които един потребител може да участва. Колкото повече видео-клипове бъдат качвани от един участник, толкова по-голям е шансът му да спечели.
„Сигурни сме, че НР Pavilion dv5 ще плени всички млади хора със стилния си дизайн и възможностите за забавление, които предлага. Поради тази причина, очакваме голям интерес и много участници в конкурса”, каза Виржиния Недева, маркетинг мениджър “Персонални системи”, НР България. “Вярваме, че участниците ще се забавляват, дори и докато заснемат своите клипчета, а печелившият ще се наслади на един наистина прекрасен подарък, точно преди Коледа.”
HP Pavilion dv5 Entertainment Notebook PC съчетава опита и постиженията на компанията по отношение на технологията за преносими компютри и дизайн и се предлага в девет, специално разработени за българския пазар конфигурации. 
HP Pavilion dv5 е украсен с лъскаво металик покритие Mesh Imprint, хромови тъч-бутони и интуитивен достъп до телевизия*, снимки, филми и музика навсякъде и по всяко време. За потребители, търсещи идеалния баланс между мобилност, производителност и размер на екрана, HP Pavilion dv5 предлага 15.4-инчов монитор, изящен дизайн и безкрайни възможности за развлечение с допълнителни видеокарти от NVIDIA и ATI.
Новата серия HP Pavilion dv5 предлага на потребителите избор между процесори AMD™ и Intel® и високоскоростен eSATA интерфейс за достъп до външни устройства за съхранение на информация. Серията включва също и вградена технология HP ProtectSmart Hard Drive Protection, която досега се предлагаше само при мобилните компютри, предназначени за бизнеса. Технологията автоматично засича дали преносимият компютър е изпуснат и по време на падането спира въртенето на твърдия диск, което предотвратява загубата на файлове и данни при последвалия удар.
Съчетавайки външен стил и вътрешна мощ, новата серия HP Pavilion dv5 предлага широка гама от функции, отговарящи на нуждите на всеки потребител.
HP Pavilion dv5 се предлага в България от началото на месец ноември на начална цена от 649 евро с ДДС.

Коментар