Xperia XA2 Ultra – на пазара у нас от Теленор

Xperia XA2 Ultra работи с осемядрен процесор и 4GB RАМ, под управление на операционна система Android 8.0

Новият смартфон Xperia XA2 Ultra на Sony вече е достъпен на пазара у нас от оператора Теленор. Моделът се отличава с ергономичен дизайн и 6-инчов FHD LCD дисплей, защитен с Corning Gorilla Glass 4.

Основната камера е 23-мегапикселова, с 1/2,3-инчов сензор за изображения Exmor RS for mobilе, хибриден автоматичен фокус, възможност за бързо стартиране и заснемане и 4К видеозапис.

Двойната предна  камера, съставена от една 16-мегапикселова с оптичен стабилизатор на изображението (OIS) и 8-мегапикселова с широкоъгълен обектив (120⁰), позволява създаване на висококачествени селфита във всякакви условия и с изключителни детайли.

Смартфонът предлага също висококачествен звук, благодарение на технологията Smart Amplifier за фини настройки с помощта на ClearAudio+ и Clear Bass.

Xperia XA2 Ultra на Sony работи с осемядрен процесор и операционна система Android 8.0 (Oreo), има 4GB RАМ и 32GB вътрешна памет, която може да бъде разширена до 256 GB чрез microSD-карта.

Теленор предлага  Xperia XA2 Ultra в черно и сребристо на цена от 699,99  лв. при заплащане в брой и с двугодишен договор за абонаментен план Тотал 24.99  или за 34,99 лв. на месец при лизинг с двугодишен договор за същия абонаментен план.

Коментар