Koolnee K1 Trio – класен 18:9 смартфон с резолюция FHD+

Koolnee K1 Trio е фаблет с разкошен 6,01-инчов екран и операционна система Android 7.1

Безрамковите смартфони със съотношение на страните 18:9 и резолюция отвъд Full HD формираха една от най-отчетливите тенденции през миналата година. Тези устройства продължават да настъпват на пазара, а цените им стават все по-достъпни за купувачите.

Класен представител на новата линия устройства е 4G моделът Koolnee K1 Trio, който има елегантен вид и е направен от висококачествени материали, комбинирани с деликатна изработка. Задвижван от мощен осемядрен процесор MT6763 на тактова честота 2,0GHz, смартфонът разполага и с доста голям обем памет – 6GB оперативна (ROM) и 128GB постоянна (ROM), с възможност за разширение с microSD карти с капацитет до 128GB.

Koolnee K1 Trio разполага с двойна основна камера, разположена на гърба на устройството

Няма никакво съмнение, че с подобен хардуер, Koolnee K1 Trio, доставян от онлайн магазина TomTop, ще предложи отлично потребителско изживяване с игри, Android приложения, видео и сърфиране в интернет. Екранът на този атрактивен смартфон е огромен, с диагонал 6,01 инча и резолюция FHD+ 2160×1080 пиксела, без рамки от трите страни и изпълнен в актуалното съотношение 18:9 за непрекъснат визуален ефект.

В унисон с напредналите характеристики на устройството са и двете камери. Основната камера, разположена на гърба, е двойна – с резолюция 16MP+2MP, а предната камера за селфи има резолюция 8MP. С разкошен екран и отлични камери, Koolnee K1 Trio ще стимулира творческите възможности на любителите фотографи.

Koolnee K1 Trio е елегантен, направен от качествени материали, с деликатна изработка

Сигурността на фаблета също е двойно обезпечена. От една страна, потребителите могат да разчитат на скенер за пръстов отпечатък, разположен отпред в долния край на екрана, а от друга – на функция за лицево разпознаване, която използва в своята работа предната камера. Разпознаването и отключването на смартфона е бързо и сигурно, подчертава производителят.

Не на последно място, Koolnee K1 Trio разчита на мощна батерия с капацитет 4200 мАч, която в съчетание с енергоефективния процесор ще осигури поне един ден пълноценно използване на фаблета. Моделът има два слота за сим карти и работи във всички разпространени мобилни мрежи – 4G, 3G и 2G. Оборудван е и със задължителните безжични модули Wi-Fi и Bluetooth 4.0.

Koolnee K1 Trio е достъпен в два цвята на корпуса – черен и син

6-инчовият фаблет Koolnee K1 Trio се предлага в момента на цена от $229,99 в онлайн магазина TomTop с безплатна доставка, в два цвята – син и черен. Устройството работи под управление на операционна система Android 7.1, има размери 15,73х7,52х0,84 см и тежи около 214 грама. Комплектът включва самия телефон, захранващ адаптер, USB кабел, калъф, протектор за екрана, игла за механизма на сим картите и ръководство за потребителя.

Коментари по темата: „Koolnee K1 Trio – класен 18:9 смартфон с резолюция FHD+”

добавете коментар...

  1. 112

    Предната камера е позиционирана на кофти място.

Коментар