LEAGOO на MWC 2018: Звезди от Тотнъм и телефон с реални 7000 мАч

Уморени ли сте да зареждате телефона си всяка вечер? Животът на батерията е постоянен проблем за собствениците на смартфони в наши дни. В повечето случаи батериите за смартфони издържат не повече от един ден при интензивно използване и дори по-малко след няколко месеца умерена употреба.

Още по-лошо, заблуждаващите реклами или фалшивите етикети са доста често срещани сред днешните батерии за мобилни телефони. В края на краищата, т.нар. „дълъг живот на батерията”, заявяван от производителите на смартфони, е само един етикет, върху който са отпечатани определени цифри.

Ако дългият живот на батерията оглавява списъка ви с изисквания към телефона, как да увеличите нейната издръжливост, без да използвате обемисти и грозни батерии?

LEAGOO, една от водещите азиатски марки за мобилни телефони, има решение за дълготрайност на батерията. LEAGOO Real Power Solution е интегриран метод, който комбинира и оптимизира всички основни елементи, влияещи на живота на батерията на смартфона – капацитет на батерията, дисплей, операционна система, свързаност и т.н. И най-важното, LEAGOO се осмелява да обещае, че етикета на батерията е в пълно съответствие с реалната й производителност. Също като мотото на компанията: „Real Power, Born to Dare”.

В унисон с концепцията Real Power Solution, LEAGOO ще пусне на пазара телефон с реална мощност от 7000 мАч и безрамков дизайн – това е 18:9 моделът LEAGOO Power 5, който ще дебютира на Световния мобилен конгрес MWC2018 в Барселона.

Най-добрият футболист на Английската висша лига – Хари Кейн вероятно ще присъства на MWC2018, на щанда на LEAGOO – 7J10, за да участва в премиерата на LEAGOO Power 5 и да придаде спортен дух на ежегодния технологичен форум.

Представянето на новия продукт на LEAGOO на MWC2018 ще започне в 14:00 ч. на 26 февруари на щанд 7J10. Посетителите на щанда на LEAGOO по това време ще могат да общуват с Хари Кейн и да спечелят големи подаръци, вкл. 7000 мАч смартфон!

Не е проблем, ако не можете да посетите MWC2018 този февруари. LEAGOO ще излъчи събитието на живо на официалния си уеб сайт: http://www.leagoo.com/leagoo-2018-mwc-activity/.

Можете да спечелите телефон LEAGOO 7000 мАч и други големи подаръци и на фейсбук страницата: https://www.facebook.com/leagoocom/.