Мобилно приложение улеснява паркирането

Приложение за мобилни телефони ще улесни клиентите на Синя зона. Паркинг-асистентът „Мобилна синя зона” осигурява удобно заплащане чрез SMS.

Софтуерът позволява на потребителите да съставят списък с автомобили и да избират един или повече, за които да изпратят заявка за паркиране.

Предимството на паркинг-асистента е, че потребителят може да създаде заявка за паркиране за повече от един час, без да се ангажира с това повторно да изпраща SMS, тъй като приложението само се грижи да уведомява системата на паркиране, обясниха от разработчика Бианор.

Сред удобствата на приложението е и възможността потребителят във всеки един момент да редактира заявката за паркиране, като я удължи или прекрати.

„Освен софтуерни специалисти ние също сме клиенти на Синя зона и решихме да си улесним живота в и без това напрегнатия софийски трафик. За съжаление, засега постигнахме улеснение само при плащането. Сигурни сме, че съвременните технологии могат да бъдат изключително полезни и за оптимизиране на трафика в столицата,” сподели Стефан Лилов, директор бизнес развитие в Бианор.

Приложението може да бъде изтеглено напълно безплатно от сайта на продукта.

Коментар