Oracle ще управлява финанси с изкуствен интелект

Oracle добавя изкуствен интелект във финансовия си софтуер

Нови бизнес приложения на Oracle използват изкуствен интелект за управление на финансите, съобщиха от американския разработчик на корпоративен софтуер.

Oracle Adaptive Intelligent Applications за ERP ще помогне на компаниите да автоматизират транзакции, да оптимизират бизнес процеси и да разширят възможностите на съществуващите приложения, вкл. системи за управление на финансите, покупките, ефективността, поръчките и производството в облачния пакет ERP Cloud Suite.

Благодарение на Adaptive Intelligent Applications, финансовият отдел на един голям ритейлър получава възможност да събира първична информация за доставчици от рода на история на покупките, комисионни, отстъпки, кредитен рейтинг и т.н.

Според Oracle, подобна функционалност ще помогне на компаниите да решат с кои доставчици да работят по-активно и с кои да прекратят отношения, за да постигнат максимална икономия на средства.

Приложенията с изкуствен интелект Oracle Adaptive Intelligent Applications вече са вградени в съществуващите облачни решения Oracle Cloud Applications, уточняват от софтуерната корпорация.

Коментари по темата: „Oracle ще управлява финанси с изкуствен интелект”

добавете коментар...

  1. Аман

    и кат ти хакнат облачнио ителектуалец оди си дири финансите.

Коментар