Облачен SAP Big Data софтуер прави телекомите по-печeливши

Big Data софтуер на SAP позволява на телеком операторите задълбочено и детайлно да анализират печалбата от клиентите си

Облачна версия на платформата SAP Big Data Margin Assurance ще помогне на телекомите да използват анализ на големи данни за своите бизнес цели, съобщиха от немския разработчик на корпоративен софтуер.

Новото решение обединява SAP Cloud Platform, големи данни, напреднал анализ и машинно обучение, за да позволи на телекомите по-задълбочено да разберат потребностите на клиентите и да увеличат маржините на печалба и рентабилността си.

Облачният софтуер стъпва на платформа SAP Cloud и технологии Cloud Foundry, пояснява разработчикът. Чрез Big Data Margin Assurance телеком операторите ще могат задълбочено и детайлно да анализират печалбата от клиентите си.

Благодарение на скоростта на базата данни SAP HANA, телекомите ще могат бързо да променят влиянието на конкретни продукти, предлагани на конкретни потребители, и оперативно да коригират предложенията си, за да повишат тяхната ефективност, гласи официалната информация от SAP.

Облачната версия на SAP Big Data Margin Assurance е достъпна за телеком операторите в различни конфигурации. Цената на решението зависи от размера на базата данни SAP HANA.

Коментар