Weezo превръща РС-то в уеб сървър

Weezo превръща компютъра в мощен и сигурен уеб сървър, с което позволява достъп до вашия РС за лична употреба (отдалечена администрация, обмен на файлове, наблюдение с уеб камера и т.н.) и споделяне на снимки, музика, видео, файлове, уеб ТВ и каквото друго поискате.
За достъп до вашия РС се изисква един несложен уеб браузър с интерфейс, подобен на този на операционна система. Споделените ресурси са свързани към потребителски групи, защитени с парола: Вие избирате кой до какво може да има достъп. Сигурността може да бъде разширена допълнително чрез криптирана SSL връзка.
Всичко това може да се направи веднага, не е необходимо преди това да се качват необходимите файлове на отдалечен уеб сървър. Няма ограничение за размер или формат. Нещо повече, можете да сте сигурни, че анонимността ви ще бъде напълно запазена, тъй като няма лични данни, които да преминават през онлайн сървъри.
Инсталацията, конфигурацията и използването са опростени максимално. Weezo е с отворен код и разчита на отворени и сигурни технологии като Apache, PHP и OpenSSL.
Платформа: Windows
Даунлоад: Weezo 1.2

Коментар