Leagoo Power 5 въвежда RealPower технология

Смартфонът Leagоo Power 5 впечатлява с батерия с капацитет от 7000 мАч

Един от най-атрактивните продукти на приключилото наскоро изложениe MWC 2018 в Барселона беше смартфонът Leagoo Power 5, който е първият в портфолиото на компанията с технология RealPower за удължаване на живота на батерията.

Leagоo Power 5 впечатлява с батерия с капацитет 7000 мАч и технология за бързо зареждане 5V5A, която в съчетаниe с RealPower осигурява няколко дни автономна работа. Всички бъдещи устройства на Leagoo ще разчитат на тази технология.

Leagoo RealPower удължава с 25% живота на батерията, в сравнение със смартфоните със същите характеристики и капацитет на батерията. Технологията оптимизира работата на ключовите компоненти на смартфона, вкл. процесор, оперативна памет, батерия и дисплей.

Основната камера, разположена гърба на смартфона, е двойна – 13MP+2MP

Leagоo Power 5 предоставя голям 5,99-инчов екран с резолюция FHD+, или 2160×1080 пиксела, изпълнен в съотношение 18:9. Моделът разчита на осемядрен процесор Media Tek MT6763, допълнен от 6GB оперативна памет и 64GB сторидж.

Основната камера, разположена гърба на смартфона, е двойна – 13MP+2MP, а предната камера за селфи има резолюция 13MP. Устройството работи под управление на операционна система Leagoo 5.0 OS, базирана на Android 8.1, и ще се продава на крайна цена от $229,99.

Коментари по темата: „Leagoo Power 5 въвежда RealPower технология”

добавете коментар...

  1. :о)

    ама се счупихте от новини за ЛЕГУУУУУУУУУУУУУУУ
    Явно са ви новия спонсор 🙂

Коментар