Xiaomi Redmi 5 само за $119,99 в Geekbuying

Осемядреният фаблет Xiaomi Redmi 5 предоставя голям, 5,7-инчов HD екран

Xiaomi Redmi 5, един от фаблетите на китайския бранд, е достъпен на цена от само $119,99 в глобалния онлайн магазин Geekbuying. Моделът е изпълнен в съотношение 18:9, има резолюция HD 1440×720 пиксела и работи под управление на операционна система Android 7.1 с потребителски интерфейс MIUI 9.

Фаблетът стъпва на мощен чипсет Qualcomm Snapdragon 450 с осемядрен, 64-битов процесор, работещ на тактова честота 1,8GHz, и графичен блок Adreno 506 GPU, допълнен от 2GB оперативна памет (RAM) и 16GB постоянна памет (ROM), с възможност за разширение с microSD карти с капацитет до 128GB.

Xiaomi Redmi 5 разполага с две камери – основна с резолюция 12,0MP, разположена на гърба на устройството, и предна камера за селфи с резолюция 5.0MP, допълнена от технологии за качествени снимки при слаба светлина и разкрасяване (Beautify 3.0). Налични са безжични модули Wi-Fi и Bluetooth, както и GPS приемник.

Xiaomi Redmi 5 разполага с две камери – основна 12MP и предна за селфи 5MP

Смартфонът разполага с два слота за сим карти и се доставя отключен за работа във всички разпространени мрежи, вкл. 2G, 3G и 4G. Сигурността е обезпечена от скенер на пръстов отпечатък, разположен на гърба под основната камера. Предвидени са още Micro USB порт за зареждане и прехвърляне на данни, както и аудио изход.

Xiaomi Redmi 5 е оборудван с батерия с капацитет 3300 мАч за цял ден пълноценно използване. Моделът се предлага в момента за $119,99 от Geekbuying, като тази цена е валидна при въвеждане на купон OAXWBVVT в периода до 7 април, уточниха от онлайн магазина. Комплектът включва USB кабел, игла за механизма на сим картите, калъф и захранващ адаптер.

Коментар