Dynamo Software придоби Q-Biz Solutions

Силните страни на Q-Biz са перфектно допълнение към нашите решения, заяви Ханк Боунър – CEO на Dynamo Software

Доставчикът на облачни системи за управление на инвестиции Dynamo Software (известна по-рано като Netage Solutions) придоби Q-Biz Solutions – разработчик на софтуера PEView. Сделката ще разшири предлаганите от Dynamo услуги за фондовете за рисков капитал и недвижими имоти, разширявайки финансовите и счетоводните им възможности.

Двете компании работят заедно от години и имат редица общи клиенти. След официалното сливане, клиентите им не само ще запазят вече работещите системни лицензи и услуги, но и ще имат достъп до ползите, които ще им донесе пълната интеграция на PEView с Dynamo.

По-рано Dynamo Software сключи сделка с гиганта Francisco Partners и назначи Ханк Боунър като CEO. Сега компанията разширява портфолиото си с решенията на Q-Biz Solutions, който e утвърден доставчик на софтуер и услуги за алтернативни инвестиции.

Джейн Томпсън и Нийлд Монтгомъри, съоснователи на Q-Biz, са признати експерти в индустрията, с дълбоки познания в разработката на софтуер за финансовите и счетоводни нужди на частни акционерни фирми. Писъединяването им към екипа на Dynamo ще спомогне за разрастване на платформата на компанията, коментира сделката Ханк Боунър.

Красен Драганов, създател и продуктов директор в Dynamo, познава Джейн и Нийлд повече от десетилетие и приписва успешната сделка на здравите им бизнес отношения през годините. Конкретните условия на сделката не бяха разкрити.

Коментар