AMD помага на геймърите с видео инструкции

Нови видеоматериали на AMD помагат на геймърите да използват по най-добрия начин функциите Radeon Overlay и WattMan на графичния драйвер Radeon Software, съобщиха от компанията.

Изцяло обновеният Radeon Overlay, който беше пуснат с Radeon Software Adrenalin Edition през декември, позволява на геймърите да следят, записват и настройват своя геймплей дори без да излизат от играта. Функцията дава достъп с едно щракване до характеристики като Performance Monitoring, Radeon Chill, Radeon FreeSync, Radeon Relive и др.

Radeon WattMan, или функцията за управление на енергията, позволява на потребителите да контролират напрежението, тактовите честоти, честотите на паметта, скоростта на вентилатора и температурата на графичния Radeon процесор. Функцията осигурява фини настройки на графиката, като сега геймърите могат да създават къстомизирани профили, които да бъдат запазвани, споделяни и зареждани бързо и лесно.

Поредицата видеоматериали (плейлиста за Radeon Overlay, плейлиста за WattMan) от типа „как да направя” предлага ръководство „стъпка по стъпка”, с което геймърите могат да извлекат максимума от Radeon Overlay и WattMan, със съвети как потребителите напълно да овладеят своя Radeon GPU и да подобрят своя геймплей в реално време.

Коментар