Стемо получи статут HPE Platinum Partner 2018

Отличаването на Стемо като платинен партньор е резултат от високите постижения на българската компания в основните бизнес направления на HPE и успешното покриване на 7 специализации

Българската компания Стемо, водещ системен интегратор у нас, покри изискванията на специалната партньорска сертификация HPE Platinum Partner в началото на финансовата 2018-а година на Hewlett Packard Enterprise.

През февруари Стемо получи признание за изключителните си резултати като партньор, вкл. благодарствено писмо от Антонио Нери, президент и CEO на Hewlett Packard Enterprise (HPE), а този месец – и специален плакет за Платинено партньорство.

Отличаването на Стемо като платинен партньор е резултат от високите постижения на българската компания в основните бизнес направления на HPE и успешното покриване на 7 специализации от нейните специалисти: Services Specialist, Storage Specialist, Data Center Specialist, Hyper-converged Specialist, Networking Specialist, Server Specialist и Converged Infrastructure Specialist.

Платинените и златните партньори на Hewlett Packard Enterprise ще бъдат специално отличавани в клиентските маркетингови кампании, чрез които ще се насочва вниманието на потребителите върху ползата от работата с най-добрите партньори на HPE.

Партньорският статус на Стемо е отличен също така в сайтовете на Hewlett Packard Enterprise, както и в глобалния локатор на партньори на компанията, уточниха от българския системен интегратор.