Supercopier – алтернатива на Windows Explorer за копиране

Supercopier е бърз и лесен инструмент за копиране на файлове в Windows системи

Ако търсите алтернатива на Windows Explorer, можете да се насочите към програмата Supercopier, която се явява удобен инструмент за копиране на файлове, с богат набор от възможности.

Supercopier се позиционира в системната лента със задачи (System Tray), като предлага мигновен достъп до всичките си функции, което означава, че можете по всяко време да спрете или продължите копирането.

Нещо повече, екранът за конфигуриране позволява настройка на скоростта на копиране, както при типичните даунлоуд мениджъри, за да не бъде засегната системната производителност.

Програмата показва както напредъка в операциите по копиране, така и важна информация като скорост на трансфер плюс лог панел със състоянието на всеки копиран файл.

Освен това можете да конфигурирате какво действие да предприеме програмата след завършване на текущата задача или при възникване на грешка. Напредналите настройки включват задаване на приоритет на процесите и размер на буфера за копиране.

В заключение, Supercopier се явява усъвършенствана алтернатива на Windows Explorer за копиране на файлове, която работи безпроблемно на всички Windows версии, без да засяга цялостната производителност на системата.

Даунлоуд: Supercopier

Коментар