Zillya! Antivirus – пази мрежата от малуер

Zillya! Antivirus предлага множество възможности за защита на компютрите от вируси

Zillya! Antivirus е мощно решение за сигурност, което защитава всички компютри в мрежата от проникване на вируси и малуер, като сканира използваните файлове и предотвратява изпълнението на злонамерен софтуер.

Програмата осигурява защита в реално време и поддържа сканиране по заявка. Налични са два режима на сканиране: пълно – на целия компютър и избирателно – на конкретни области от системата.

Zillya! Antivirus може да сканира също имейл съобщенията и файловета от USB устройства, които се изпълняват автоматично, за наличие на потенциални заплахи. Програмата блокира всяко съмнително поведение.

Антивирусът включва филтър за входящите имейл съобщения, който блокира опитите за инфектиране на компютъра. Ако програмата открие подозрителни файлове и линкове в имейла, предупреждава потребителя да не отваря съобщението.

Освен имейлите Zillya! Antivirus може да проверява изпълняваните програми за наличие на следи от малуер. Полезна възможност е функцията за планиране на сканирането, която позволява на потребителя да зададе времето за изпълнение на периодични проверки.

Както повечето антивируси, Zillya! предлага опции за поставяне на потенциално опасните файлове под карантина, както и за изключване на някои файлове от процеса на сканиране. Потребителят може да зададе подразбиращо се действие за откритите заплахи.

Даунлоуд: Zillya! Antivirus

Коментар