VISUO XS809S – достъпен дрон с всички ключови функции

Дронът VISUO XS809S – респектиращ външен вид и каскадьорски 3D умения

Потребителските дронове стават все по-популярни, благодарение на разширената им функционалност с висока степен на автоматизация и падащите цени, които правят тези устройства достъпни за всеки ентусиаст. Наричани още квадрокоптери, те предлагат вълнуващо изживяване със снимки и видео в реално време, вкл. селфита.

Квадрокоптерът VISUO XS809S е интересно устройство, което дава на потребителите голяма стойност за цената си – а тя е само €56,99 до 15 октомври в глобалния онлайн магазин Cafago при ползване на специален купон за отстъпка L9515RM. Това е контролиран дистанционно дрон (RC) със сгъваем дизайн за лесно пренасяне и подсилени витла. Моделът поддържа всички ключови функции за удобно и пълноценно използване на подобни устройства.

VISUO XS809S има сгъваем дизайн, който го прави портативен и лесен за пренасяне

Производителят на VISUO XS809S го позиционира като иновативен селфи дрон с 2.0MP Wide Angel камера. Устройството прави снимки и видео и ги предава към екрана на потребителя в реално време чрез безжична Wi-Fi връзка. Може да се контролира от разстояние до 50 метра.

6-осовата система за контрол на полета поддържа VISUO XS809S стабилен по време на „мисия”, наред с вградения барометър и функцията за задържане на определена височина. Нещо повече, потребителят може да разчита и на т.нар. „headless” режим, който решава често срещания проблем със загуба на ориентацията на дрона, особено от начинаещи.

VISUO XS809S автоматично следва начина, по който потребителят движи смартфона си

Квадрокоптерът има каскадьорски 3D умения и специален превключвател за висока и ниска скорост, които гарантират впечатляващо въздушно шоу. Налична е и особено полезната функция за самостоятелно завръщане на дрона у дома с натискане само на един бутон.

VISUO XS809S може да се управлява с включения в комплекта контролер или със смартфон. Наличието на G-сензор позволя на квадрокоптера автоматично да следва начина, по който потребителят движи смартфона си. Батерията с капацитет 1800 мАч осигурява полет в продължение на 20 минути, който може да се удължи с две допълнителни батерии.

Комплектът на VISUO XS809S включва резервни перки и рамки за по-безопасен полет

В периода до 15 октомври VISUO XS809S може да се купи на цена от €56,99 от глобалния онлайн магазин Cafago при ползване на купон L9515RM, който дава доста сериозна отстъпка от над €30 (обявената официална цена е €89,99). Доставката на устройството до България е безплатна.

Коментар