Мусала Софт на Международен технически панаир – Пловдив 2006

Мусала Софт ще вземе участие на Международния технически панаир – Пловдив 2006, на който за поредна година ще се представят последните постижения на световните лидери в редица индустрии. Участието на фирмата ще бъде като част от специализираната изложба за информационни технологии и телекомуникации – ИНФОТЕХ.
На изложението Мусала Софт ще представи своя опит в изграждането на Интерактивни портални решения (Collaborative Portal Solutions) и решения за Управление на идентичността (Identity Management) – две области, ключови за развитието на модерното предприятие.
Решенията за управление на идентичността са важен елемент от корпоративната сигурност на всяка фирма. Те подпомагат контрола на достъпа до информация и управлението на ролите в организациите и намаляват разходите за администриране на вътрешните системи. Интерактивните корпоративни портали от своя страна дават възможност за удобен, персонализиран достъп до интегрираните бизнес процеси в организацията и по този начин повишават продуктивността на персонала.
Очакваме Ви от 25 до 30 септември на щанда на Мусала Софт – палата 8-ІІ, щанд J1, където ще научите повече за опита на фирмата при разработката и внедряването на корпоративни софтуерни решения.

Коментар