2be отваря нов магазин в София

На 19 септември 2006 година в София отвори врати нов магазин от веригата 2be. Той се намира в Sky City център на ул. Коста Лулчев 52 в столичния квартал Слатина. Това е  двадесет и седмият магазин от веригата 2be в Софияи деветдесет и седмият в страната.
Новият магазин е разположен на площ от над 90 кв.м ивнего потребителите могат да открият най-изгодните оферти и на трите мобилни оператора, както и пълната гама мобилни телефони, цифрова техника, аксесоари, hi-tech устройства, оборудване и периферия от продуктовото порфолио на 2be. Магазинът предлага възможност за тестване на продуктите в специално обособен демонстрационен център.
В новооткритият магазин ще работят 10 човека, които ще предлагат на клиентите на 2be компетентно и любезно обслужванеи ще ги запознават с атрактивните промоции и новите предложения. В магазина на 2be протребителите могат и да платят месечните си сметки за услуги на БТК и vivatel.
Откриването на новия магазин в Sky City център в София е част от разширяващата се мрежа от магазини на компанията в страната и е в съотвестствие със стратегията на 2be да осигури на своите клиенти надеждна мобилна комуникация и да направи високите технологии достъпни.
Предстои откриването на магазини в градовете Велинград, Тетевен и Своге.

Коментар