Random Photo Screensaver – създайте свой скрийнсейвър

Ако работите с няколко монитора едновременно, Random Photo Screensaver ще ви улесни с възможността да зададете различни скрийнсейвър настройки на всеки един от тях

Random Photo Screensaver е забавен и лесен за използване софтуер, с помощта на който можете да създадете своя собствена анимация от десктоп скрийнсейвъри, като ползвате съхраняваните локално изображения, направени със смартфона.

Работата с приложението е лесна. При отваряне Random Photo Screensaver ви дава възможност да изберете папката източник на картинките, с които ще работите, да настроите параметрите на слайдшоуто, използването на филтри, както и редица други параметри като метаданни, дори действия с клавиатурата и мишката.

След първоначалните настройки трябва да дефинирате продължителността на показване на всяка картинка, реда им в слайдшоуто – произволен или последователен, сортирането по тип и посоката – от A до Z или обратно.

Можете дори да зададете фоново изображение за презентацията или вместо това да изберете предпочитан цвят. Същевременно, имате избор на различни трансформиращи ефекти като затъмняване, разклащане, плъзгане или пулсиране.

Нещо повече, Random Photo Screensaver ви позволява да приложите филтри, които включват или изключват някои картинки от слайдшоуто на базата на име, размер, дата на създаване, метаданни и други показатели.

Освен изображения в обичайните формати като JPG, PNG, BMP и GIF програмата позволява вмъкване на различни типове „медии“ в скрийнсейвъра, вкл. видео (AVI, MOV, MP4, WMV и др.) – пълно или само част от него, дори сурови RAW изображения.

Ако работите с няколко монитора едновременно, Random Photo Screensaver ще ви улесни с възможността да зададете различни настройки на всеки един от тях. В допълнение, програмата ви позволява да определите кои действия на клавиатурата и мишката могат да прекъснат слайдшоуто.

Даунлоуд: Random Photo Screensaver

Коментар