Avast Secure Browser – браузър с повишена сигурност

Avast Secure Browser включва множество функции за защита на потребителите при сърфиране в уеб

Антивирусната компания Avast претендира, че е създала най-сигурния браузър. Това е Avast Secure Browser, който се явява обновена версия на вече познатия SafeZone Browser и достъпен за сваляне от потребителите по целия свят.

Avast Secure Browser не се ограничава само до обичайните режими „Частен достъп“ и „Инкогнито“. Браузърът предлага и редица други функции за сигурност, които потребителите могат да настроят според собствените си предпочитания.

Предвидени са защита от фишинг, режим на банкови операции, режим на невидимост и вграден VPN. Браузърът пази потребителите от проследяване от трети страни, вкл. уеб сайтове и интернет доставчици, и блокира ненадеждни разширения.

В допълнение, Avast Secure Browser обезпечава защита от мониторинг и съхраняване на историята на преглежданите уеб страници, от кукита за проследяване на сърфирането и използване на персоналните данни за създаване на профили на потребителите.

Avast Secure Browser може да работи на компютри с операционни системи Windows 10, 8 и 7. Разработчикът планира да пусне версии на браузъра за iOS и Android устройства по-късно тази година.

Даунлоуд: Avast Secure Browser

Коментар