Chrome с радикално нов дизайн идва през септември

По случай 10-годишния си юбилей, браузърът Chrome ще получи напълно нов дизайн

Chrome, най-популярният браузър, ще се сдобие с радикално нов дизайн по-късно тази година, съобщи специализираният сайт Android Headlines, позовавайки се на разработчици.

Очаква се Google да обнови своя браузър до дизайн в стил Material Design 2, който ще има общи елементи с операционната система Android 9.0. Подробности за новата платформа ще бъдат разкрити на конференцията за разработчици Google I/O през май т.г.

Твърди се, че обновлението на Chrome до Material Design 2 ще стане факт в началото на есента, като дори се споменава и точна дата – 2 септември. Тя не е подбрана случайно за анонс на обновения браузър, тъй като именно тогава приложението на Google ще навърши 10 години.

Все още няма информация за конкретните промени в дизайна на браузъра. Сигурно е обаче, че Google ще промени както настолната, така и мобилната версия на Chrome, който се радва на изключително висока популярност сред интернет потребителите.

Коментари по темата: „Chrome с радикално нов дизайн идва през септември”

добавете коментар...

  1. Лято

    2-ри септемри си е лято, ква есен ви гони? Есента идва на 22 септември, което си е цели 3 седмици след посочената от вас датс, която пъкнот своя страна се пада в две трети от лятото. *********

  2. Гошо

    If it ain’t broken, don’t fix it.

  3. Tony

    Има информация и скрийншотове дори на новия дизайн. С една дума развалят го! Още от сега потребителите е добре да правят подписка и дори да мислят и да търсят за други алтернативи. Дизайнерите извършват поредното престъпление да развалят работещи и добре изглеждащи продукти.

Коментар