MAN открива сервизен център в Пловдив за 8 млн. лв.

Сервизът на MAN в Пловдив ще отвори официално врати на 12 април

Немският производител на тежкотоварни автомобили MAN изгради нов сервизен център в с. Царацово, Пловдивска област. Официалното откриване на обекта е насрочено за 12 април, съобщиха от MVB Truck &Bus Bulgaria – вносител на MAN.

Центърът е изграден с инвестиция от над 8 млн. лв. и разполага със 7 проходни клетки, в които се помещават сервиз общи ремонти, оборудван с 4 ножични подемници и 1 комплект мобилни подемници, кран, стенд за сходимост, ГТП, подготвителна и бояджийска камера.

Разположен върху внушителните 11 000 кв.м, с обща застроена площ от 2435,95 кв.м, центърът предлага сервизни услуги, сред които диагностика, обслужване и ремонт на превозните средства на марката MAN, текущи и основни ремонти на двигатели и предавателни кутии, оказване на пътна помощ, ремонт на тежкокатастрофирали камиони и др.

По време на откриването посетителите ще могат да се включат в състезание с радиоуправляеми мини камиони MAN. Предвиждат се също атракции като зрелищно дърпане на камиони с въже и демонстрация по тунинговане на камион.

Коментари по темата: „MAN открива сервизен център в Пловдив за 8 млн. лв.”

добавете коментар...

  1. Гост

    А в Бургас кога ще открият нещо смислено ?

  2. Йордан

    Пловдив определено дърпа много напред последните години. И докато в София 99% от работниците са в сферата на услугите, то в Пловдивска област компаниите произвеждат истински стоки, стоки със стойност.

Коментар