Vernee M6 – съвременен, ценово достъпен смартфон

Vernee M6 е фаблет с голям 5,7-инчов екран, работещ под управление на Android 7.0

Няколко характеристики определят облика на модерните смартфони. Това са преди всичко големите безрамкови дисплеи с висока резолюция, високопроизводителният хардуер, повишеният обем на паметта, камерите, разбира се, тънкият и стилен дизайн и някои други аспекти.

4G фаблетът Vernee M6 се вписва напълно в критериите за модерен и функционален смартфон. Моделът, предлаган на цена под 130 долара в глобалния онлайн магазин Tomtop, впечатлява на първо място с големия си 5,7-инчов безрамков IPS екран във формат 18:9 (който осигурява с 12,5% повече площ в сравнение с традиционните 16:9 екрани), широк зрителен ъгъл и резолюция HD+ 1440×720 пиксела.

Корпусът на Vernee M6 е метален, с двойна 2.5D извивка и дебелина едва 6,9 мм

Смартфонът е изпълнен в стилен дизайн, с ултратънък метален корпус – едва 6,9 мм, с двойна 2.5D извивка за възможно най-удобно захващане в ръката. Наличен е в два цвята – черен и отличаващ се син цвят, който създава усещане за стил и изисканост. Този голям апарат е същевременно лек – тежи само 150 грама с вградената батерия.

Vernee M6 стъпва на чипсет MT6750 с осемядрен 64-битов процесор на тактова честота 1,5GHz, допълнен от 4GB оперативна памет и 64GB флаш сторидж, с възможност за разширение с microSD карти памет с капацитет до 128GB. Подобна конфигурация ще осигури гладка работа на типичните смартфон приложения в мултитаскинг режим, вкл. игри, видео, сърфиране в уеб, Android апликации и т.н.

Задната камера на Vernee M6 има резолюция 16MP и се фокусира само за 0,2 сек.

Фаблетът на Vernee е оборудван с две камери с резолюции съответно 16MP за основната и 13MP за селфи камерата, която поддържа ефект на разкрасяване на снимките. Да, няма двойна или тройна камера, но все пак за устройство от този ценови клас характеристиките са на високо ниво – задната камера се фокусира само за 0,2 сек.

Vernee M6 разполага със съвременен, реверсивен USB Type-C порт, който се ползва за зареждане и прехвърляне на данни. За слушане на музика и разговори със слушалки е предвидено стандартно 3,5-мм аудио гнездо. Налични са двубандов Wi-Fi модул (2,5/5GHz) и Bluetooth 4.0, GPS и Glonass навигационни модули, а батерията с капацитет 3300 мАч осигурява до 13 часа възпроизвеждане на видео и до 10 дни в стендбай режим.

Vernee M6 има размери 15,4х7,32х0,69 см и тежи около 153 грама

Устройството идва с два слота за сим карти и може да работи във всички разпространени мобилни мрежи, вкл. 2G, 3G и 4G. Фирмената VOS система на база Android 7.0 оптимизира работата на смартфона. Сигурността на достъпа е обезпечена от скенера на пръстов отпечатък, разположен на гърба, под основната камера.

Големият и функционален Vernee M6 се предлага в момента на цена от само $129,99 в глобалния онлайн магазин Tomtop, с безплатна доставка и отключен за ползване в мрежите на телеком операторите. Моделът има размери 15,4х7,32х0,69 см и тежи около 153 грама. Комплектът включва самия смартфон, захранващ адаптер, захранващ кабел, калъф, протектор на екрана, игла за механизма на сим картите и ръководство за потребителя.

Коментари по темата: „Vernee M6 – съвременен, ценово достъпен смартфон”

добавете коментар...

  1. Симо

    Това не се ревюта, преразказват характеристиките само

  2. Пешо

    Хубаво е телефончето. Поздравления пишете повече такива ревюта за нормални и на достъпни устройства. Имам интернес как вървят нещата с новите смартфони на още по-ниска цена от около 100 лева и с нетърпение очаквам, кога ще усъвършенстват производството и да пуснат под 100 лева.

Коментар