Bluetooth Sport Earphone – безжични слушалки за спорт

Wireless Bluetooth 4.1 Outdoor Sport Earphone са достъпен аудио аксесоар за всяко мобилно устройство

Безжичните слушалки са на практика задължителен аксесоар за потребителите на мобилни устройства – независимо дали за слушане на музика или за разговори по телефона. Един интересен продукт в тази категория, на изключително достъпна цена, се предлага в глобален онлайн магазин.

Представени като Wireless Bluetooth 4.1 Outdoor Sport Earphone, тези симпатични слушалки на цена под 4 долара имат вградени микрофон и говорител, поддържат хендсфри функция, леки са и удобни за носене по всяко време, благодарение на магнит, който прилепва двете тапи на слушалките, когато не се използват.

Двете тапи прилепват една към друга, когато слушалките не се използват

Безжичните слушалки, предлагани от онлайн магазина Tomtop на цена от само $3,98 в момента (при въвеждане на купон WDEP за 43% отстъпка), са предназначени основно за спортуващите ентусиасти. Осигуряват предаване на силен стерео сигнал с висока скорост и hi-fi качество, подчертава производителят на слушалките.

С функцията за магнитно „засмукване“, можете удобно да носите слушалките на врата, без да падат, когато не ги използвате. Вграденият микрофон позволява хендсфри разговори, така че ръцете ви остават свободни за спортните занимания. В допълнение, слушалките поддържат много-точкова технология за използване с няколко устройства.

Кабелът на слушалките е дълъг 67 см, а теглото им е само 14 грама

Управлението на слушалките е лесно с помощта на интегрираното в кабела устройство. Предвидени са контроли за пускане, пауза, спиране, регулиране на силата на звука, превъртане към следваща и предишна песен, отговор и отказ на повикване, край на разговора.

Ергономичният дизайн на Wireless Bluetooth 4.1 Outdoor Sport Earphone осигурява стабилност и комфорт при носене, по време на фитнес, бягане и други спортни занимания. Зареждането на батерията става през стандартен Micro USB порт за около час и половина. Кабелът на слушалките е дълъг 67 см, а теглото им е само 14 грама.

Wireless Bluetooth 4.1 Outdoor Sport Earphone поддържаг hi-fi звук в честотния диапазон 20Hz – 20KHz

Слушалките имат безжичен обхват от 10 метра и работят в честотния диапазон 20Hz – 20KHz. Чувствителността е 104dB, а съпротивлението – 32Ω, съгласно спецификацията на продукта. Захранват се от литиево-йонна батерия 60 мАч, която осигурява от 2 до 4 часа разговори или същото време музика (в зависимост от силата на звука), а в стендбай – до 100 часа.

Wireless Bluetooth 4.1 Outdoor Sport Earphone се предлагат в момента на цена от $3,98 в онлайн магазина Tomtop, която е значително по-ниска от обявената регулярна цена ($6,99). За да се възползвате от отстъпката в размер на 43%, трябва да въведете код WDEP. Доставката на продукта е безплатна, а комплектът включва самият Bluetooth хедсет, USB кабел и ръководство за потребителя.

Коментари по темата: „Bluetooth Sport Earphone – безжични слушалки за спорт”

добавете коментар...

  1. Гошо от почивка

    Представям си двата полюса на магнитите какво причиняват на мозъка ти….

Коментар