Пет симпатични дрона – на цени от 130 до… само 30 долара

Безпилотните летателни апарати, или т.нар. дронове, стават все по-достъпни за крайните потребители – ентусиасти, любители на спорта и туризма. Някои от тези устройства, наричани още квадрокоптери, имат джобни размери и могат да струват дори… 30 долара. Представяме ви пет дрона, достъпни от онлайн магазина Tomtop на практика за всеки изкушен от технологиите човек.

С безчетков мотор и камера с резолюция 1080P, този дрон се предлага на половин цена в момента

Сред „по-скъпите“ устройства в обзора е квадрокоптерът MJX B2W, който разчита на 6-осов жироскоп за стабилизация, камера с резолюция 1080P и безчетков мотор за ниско триене по време на работа и намаляване на отделяната топлина. Дронът използва двупосочно дистанционно управление от ново поколение с обхват до 800-1000 метра и батерия 1800 мАч, която осигурява до 15 минути полет. Моделът се предлага в момента на двойно по-ниска цена до изчерпване на наличностите – за $124,99 (вместо $254,99), благодарение на отстъпката от $130 при въвеждане на купон QB2W.

Mirarobot S85 е идеален за начинаещи FPV ентусиасти при заснемане на открито или в помещения

За начинаещите потребители на FPV (first person view) надпревари е предназначен мини дронът Mirarobot S85, който се отличава с камера 5.8G 600TVL за ясно предаване на заснеманите картини – на открито или в помещения. Моделът е компактен и лек, с функция за задържане на определена височина. Батерията с капацитет 500 мАч осигурява около 8 минути полет на управляемо разстояние до 150 метра. Цената на дрона в момента е $111,99 (вместо $119,99) при ползване на купон MS85 за отстъпка от $8.

Точното GPS позициониране на Hubsan допринася за по-сигурен полет

На безчетков мотор разчита и дронът Hubsan H501M X4, който е оборудван с камера 720P HD и батерия 2700 мАч за безпроблемен полет в продължение на 20 минути. Чрез задаване на точки на GPS картата, можете да направите снимането много по-лесно. Точното GPS позициониране допринася и за по-сигурен полет. Квадрокоптерът може да се управлява дистанционно на разстояние до 50 метра. Цената на този модел в момента е $131,99 (вместо $149,99) при въвеждане на купон H501M, който дава $18 отстъпка.

Можете да настроите камерата на дрона под различни ъгли, за да получите желаните гледни точки

Стигаме и до устройствата на изключително ниски цени. Такъв, например, е квадрокоптерът VISUO XS809HW, който има сгъваем дизайн. Оборудван е с 2.0MP HD камера и се явява много достъпно решение за FPV в реално време, с дистанционно управление до 100 метра. Можете да настроите камера под различни ъгли, за да получите желаните гледни точки. Трите вградени батерии поддържат полет в продължение на 10 минути, налични са функция за задържане на определена височина и връщане на дрона с едно натискане на бутон. Цената на модела в момента е само $44,99.

Този симпатичен малък дрон се предлага в момента на цена под 30 долара

И най-евтиният модел в обзора – това е GoolRC T37, иновативен селфи дрон в джобен формат, оборудван с камера 720P Camera и възможност за 3D превъртане за каскадьорско шоу по време на заснемане. Режимът G-sensor позволява на мини-квадрокоптера автоматично да следва движенията на смартфона на потребителя. Вграденият барометър с функция за поддържане на височина осигурява стабилен полет. Симпатичният малък дрон се предлага в момента на цена от само $29,99.

Всички изброени устройства, както и много други модели на дронове са достъпни за покупки от глобалния онлайн магазин Tomtop, с безплатна доставка, както е обявил търговецът на сайта си.

Коментар