Google ни пести ежедневно 200 години за въвеждане на текст

Всеки ден функцията за автоматично попълване на текстови заявки за търсене в Google пести на потребителите общо 200 години за въвеждане, установи изследване на интернет компанията, на което се позовава Android Headlines.

Средно, функцията Autocomplete съкращава времето за въвеждане на текстова заявка с 25%. Системата на автоматично попълване на заявките работи на принципа на предсказването, като прогнозира заявката, вместо да препоръчва на потребителя най-популярните търсения в мрежата.

Google отчита, че системата за автоматично попълване на заявките за търсене не е идеална и понякога потребителите не получат точно това, което са имали предвид. Но интернет компанията работи непрестанно за усъвършенстване на технологията, разчитайки и на обратна връзка от потребителите.

Именно търсещата система даде старт на Google, която в момента е една от най-големите технологични компании в света, с множество други услуги и продукти, вкл. мобилната платформа Android – най-популярната в света на смартфоните и таблетите.

Коментари по темата: „Google ни пести ежедневно 200 години за въвеждане на текст”

добавете коментар...

  1. Аман

    а шо не сметнат колку време ни отажда да му попрааме на тва простотиите дет ги пише автомато???

  2. Аман

    буахахахахахах

Коментар