Tesla: Сглобяването на Model 3 не отстъпва на BMW и Mercedes

Електромобилът Model 3 на Tesla не отстъпва по качество на сглобяване от топ марки като Mercedes, BMW и Audi, заявиха от американския производител по повод критиките от различни медии и компании.

Наскоро Munro & Associates сравни Model 3 с бюджетен автомобил отпреди 20 години, имайки предвид големия размер на пролуките между панелите и други несъвършенства. По този повод Tesla излезе с официално изявление, че е отстранила всички недостатъци в първите модели на Model 3.

Според компанията, възможните отклонения в размерите на пролуките от номиналните са подобрени с 40%, което извежда Tesla Model 3 на едно ниво с автомобилите Audi, BMW и Mercedes, пише Engadget.com

Tesla опровергава и критики относно сложността на конструкцията и теглото на своите електромобили. Като аргумент от компанията напомнят за правителствените тестове на Model S и Model X, които показаха, че при тези модели е най-малка вероятността за получаване на травма сред всички други, тествани някога.

Освен това Tesla изтъква, че Model 3 има защита на батерията, която може да не е налице в други референтни автомобили. Нещо повече, компанията обещава да изведе качеството на сглобяване и безопасността на колите си на още по-високо ниво в бъдеще.

Коментари по темата: „Tesla: Сглобяването на Model 3 не отстъпва на BMW и Mercedes”

добавете коментар...

  1. _

    Да, бе, не отстъпва 😀

    Нетът е пълен вече със статии, които атакуват некомпетентността при изграждането на поточните линии.

    Набеденият за гений Илончо вече изпуска пара и не успява да навакса с измислици и неадекватни проекти.

    Модел 3 още не се произвежда в обемите, които този твърдеше, че ще достигнат още в началото на 2017г, тоя огнехвъргачки обяви, че ще прави … ай, сиктир.

  2. Да бе

    А трябва и те го знаят, независимо какво са ти казали!

  3. Гошо

    Tesla е маркетингов балон, от който немските производители не се страхуват.

Коментар