MJX Bugs 5W – идеалният дрон за начинаещи ентусиасти

MJX Bugs 5W е компактен, стилен и лесен за управление – идеален за начинаещи

На пазара вече е достъпен новият член на фамилията безпилотни летателни апарати MJX Bugs – това е моделът 5W, лансиран от производителя като идеалния дрон за начинаещи. Устройството идва с камера 1080P 5G WiFi HD за впечатляващо фотографско изживяване в небето.

Потребителският квадрокоптер MJX Bugs 5W е оборудван с безчетков мотор MT1806 1500KV, който осигурява слабо триене по време на работа и намалява генерирането на топлина, подчертават от разработчика. Батерията с капацитет 1800 мАч поддържа летенето на дрона в продължение на 15 минути с едно зареждане.

MJX Bugs 5W използва 6-осов жироскоп за стабилен полет и включва множество автоматични функции

Дронът поддържа двупосочна комуникация на 2,4GHz с ново поколение устройство за дистанционно управление, което има подобрен обхват до 200-300 метра за най-добро летателно изживяване. Дронът има размери 300х275х95 мм, тежи по-малко от 400 грама и развива скорост до 60 км/ч.

6-осовият жироскоп поддържа стабилен и гъвкав полет на дрона MJX Bugs 5W, достъпен за предварителни поръчки от глобалния онлайн магазин Tomtop. Атрактивният „headless“ режим напълно решава проблемите, които възникват при загуба на ориентация на пилота. GPS позиционирането и функцията за задържане на височина обезпечават безгрижен, стабилен полет.

Дистанционният контролер от ново поколение поддържа двупосочна комуникация с обхват до 300 метра

Новаците в използването на дронове ще харесат функцията за излитане и кацане с натискане на само един бутон, която прави операциите с устройството много по-лесни и удобни. А благодарение на функцията „точка на интерес“, MJX Bugs 5W може да кръжи непрекъснато, по посока на часовниковата стрелка, около предварително зададена точка. Можете също така да върнете дрона на изходна позиция с натискане на един бутон.

Когато пък използвате функцията Follow Me (Следвай ме), камерата на дрона се фиксира на вашия мобилен телефон, за да ви следи автоматично и заснема движенията ви от конкретна перспектива във въздуха. Супер ярки LED светлини помагат при ориентацията нощно време.

MJX Bugs 5W идва в комплект с всички необходими приспособления за пълноценно използване

Потребителският квадрокоптер MJX Bugs 5W се предлага в момента в Tomtop със значителни отстъпки от регулярната цена, която е $199. Онлайн магазинът е обявил 20 броя от устройството с отстъпка от $45 при въвеждане на купон SALEB5W и неограничен брой с отстъпка от $35 при въвеждане на купон MJXB5W. Доставката на дрона е безплатна от склад в Китай, а комплектът включва всички необходими приспособления за пълноценно използване на устройството.

Коментари по темата: „MJX Bugs 5W – идеалният дрон за начинаещи ентусиасти”

добавете коментар...

  1. Илиан борисов

    Може ли да се намери зарядно за този модел

Коментар