moto g6 – три нови смартфона на пазара у нас

Новите moto g смартфони идват с ексклузивни функции Moto Experiences, които отключват редица AI възможности

Motorola представи у нас новата серия смартфони moto g6 на събитие в столичен мол. Устройствата от новото семейство ще бъдат налични в търговската мрежа от понеделник на цени, започващи от 399 лв.

Фокусът в новите moto g6 смартфони е върху дисплея, дизайна и батерията. Устройствата разчитат на мощен процесор Qualcomm Snapdragon и работят под управление на Android 8.0 Oreo. Поддържат ексклузивните функции Moto Experiences, които отключват редица AI възможности.

Моделът moto g6 plus, идва с 5,9-инчов екран със съотношение на картината 18:9, в тънък корпус и Full HD Max Vision дисплей. Усъвършенстван софтуер и технологията за двоен автофокус обещават страхотни снимки.

Смартфонът moto g plus има гръб от 3D стъкло, както премиум моделите

Благодарение на широката f/1.7 бленда и 1.4um размер на пиксела, могат да се правят качествени снимки дори и при слаба светлина. Освен това камерата на moto g6 plus поддържа сканиране на текст, както и разпознаване на обекти и забележителности. Смартфонът е с гръб от 3D стъкло.

Друг от новите модели, moto g6, предоставя 5,7-инчов Full HD Max Vision дисплей и също има гръб от 3D стъкло, подобно на премиум смартфоните. Усъвършенстван софтуер и забавни филтри идват заедно с двойната 5MP + 12 MP задна камера. Motorola набляга и на мигновеното заключване и отключвате на телефона, както и на възможността за оторизирани мобилни плащания с мултифункционален четец за пръстови отпечатъци.

Моделът moto g6 предоставя 5,7-инчов Full HD Max Vision дисплей

Батерията с капацитет 3000 mAh осигурява енергия за цял ден на moto g6, а включеното в кутията TurboPower 15W зарядно устройство зарежда смартфона за часове работа само след няколко минути в контакта. Моделът стъпва на мощен 1,8 GHz 8-ядрен процесор.

Третият модел, moto g6 play, е смартфон за игри. Неговата мощна 4000 mAh батерия издържа до 36 часа само с едно зареждане. Устройството разчита на 1,4 GHz 8-ядрен процесор и предоставя 5,7-инчов Max Vision дисплей със съотношение на картината 18:9.

Смартфонът moto g6 play е създаден за игри и издържа до 36 часа само с едно зареждане

Камерата с резолюция 13MP и автофокус с детекция на фазата гарантира бързо фокусиране и снимки с отлично качество. За селфита е предвидена 8MP предна камера за хубави снимки и на слаба светлина. moto g6 play се отключва и заключва с едно докосване на четеца за пръстови отпечатъци, разположен на гърба на устройството.

Както при всички телефони на Motorola, Google Photos5 е галерията по подразбиране, където се запазват всички снимки и видеоклипове на потребителя, автоматично, с възможност за достъп до тях, споделяне и редактиране от всяко устройство.

Коментар