Alcatel 5 – смартфон за любителите на социални мрежи

Alcatel 5 грабва окото с 5,7-инчовия, безрамков FullView 18:9 дисплей с тънки рамки

Компактен в ръката и в същото време приятен за окото, новият смартфон Alcatel 5 притежава безрамков, широк дисплей в съотношение 18:9 за завладяващо визуално изживяване.

Проектиран за любителите на социални мрежи, които искат да са наясно с всички новости в Instagram и Snapchat, Alcatel 5 е „винаги свързан“ смартфон. Красивият дизайн в металическо черно и металическо златно характеризира новата гама, която се предлага с множество интересни функции.

Alcatel 5 изпъква с 5,7-инчов, безрамков FullView 18:9 дисплей с тънки рамки. Побира се дори в по-малки джобове и е с 15% по-компактен от други водещи модели телефони. 

Смартфонът включва много полезни функции, за да улесни груповата селфи снимка, явявайки се алтернатива на селфи стика. Интелигентният фокус се настройва от портретен режим към широкоъгълен, като автоматично засича всяко лице в кадър.

Двойната предна камера с LED светкавица разбира дали искате да направите обикновено селфи или групово и автоматично превключва на широкоъгълен режим, ако засече повече от 2 лица. Така че няма да ви се налага повече да се „посъберете“, за да се виждате всички на снимката.

Удобно разположен на гърба на телефона, сензорът за пръстови отпечатъци предлага и допълнителни функционалности

Можете да уловите всеки миг в спонтанна снимка чрез докосване с пръст, като използвате удобната функция за снимане със сензора за пръстови отпечатъци, който може да се използва и за бутон за заснемане.

Удобно разположен на гърба на телефона, сензорът за пръстови отпечатъци предлага и допълнителна фнукционалност – запазване на лична информация чрез заключване в поверителен режим; сензорът може да се програмира така, че всеки пръст да отключва различно приложение или услуга.

Alcatel 5 позволява лесно и бързо отключване на телефона за по-малко от секунда. Функцията Face Key предлага ново, по-високо ниво на лицево разпознаване, което означава, че можете да отключите устройството си просто като погледнете екрана.

Технологията разбива всяко лицево сканиране на над 106 точки, за да осигури по-надеждно съвпадение – което означава, че отключване чрез снимка е невъзможно.

Коментар