Оценяват революционна технология на Huawеi на $10 млрд.

Huawei подготвя за тази есен устройство с революционна технология, вероятно сгъваем смартфон

Нова технология на Huawei може да промени радикално индустрията на смартфоните, съобщи Gizchina. Твърди се, че комерсиалната й стойност възлиза на 10 млрд. долара.

Не е тайна, че водещите производители в момента разработват устройства със сгъваеми екрани, като първите подобни джаджи може да се появят на пазара още тази година. Очаква се именно Huawei да разтърси пазара с гъвкав смартфон, чиято премиера е насрочена за ноември 2018 г.

Според източници от китайската индустрия, скоро Huawei ще представи революционна технология на пазарна стойност от 10 млрд. долара. Предполага се, че това ще бъде гъвкав дисплей, но информацията не е потвърдена официално.

Веднага след анонса на флагманите Huawei P20 и P20 Pro – първите устройства с тройна камера, шефът на компанията обяви, че до края на годината Huawei ще демонстрира още по-впечатляваща технология, която дори беше определена като „плашеща“.

Някои източници предполагат, че загадъчната технология ще дебютира с нов смартфон Honor. Дали това ще бъде гъвкав екран, по-напреднал изкуствен интелект или нещо друго, предстои да разберем в близките месеци.

Коментари по темата: „Оценяват революционна технология на Huawеi на $10 млрд.”

добавете коментар...

  1. Yo

    Изглежда чупливо. Лентовите кабели на старите телефони често се разваляха от постоянното сгъване, едва ли ще е по-добре.

  2. ха

    Само ИИ може да бъде определено като “плашещо”.

Коментар