Namucloud myPC – превръща компютъра в клауд сървър

Namucloud myPC позволява конфигуриране на пространство за клауд сървър на твърдия диск на компютъра

След множество опити за компрометиране на популярни клауд услуги като Dropbox и iCloud, не е изненадващо, че някои потребители пожелаха да съхраняват данните си в собствен облак. За целта на пазара се предлагат подходящи софтуерни инструменти.

Namucloud myPC, например, е предназначен да превърне персоналния Windows компютър в клауд сървър, достъпен от упълномощени клиенти. Получавате достъп до данните си по всяко време и от всяко място, без тревоги за сигурността.

След инсталиране, програмата изисква от потребителя да се логне като сървър или клиент. В първия случай ще използвате машината като клауд сървър, а клиентският логин е за случаите, когато искате достъп до машината от други компютри.

Namucloud myPC позволява конфигуриране на пространство за клауд сървър на твърдия диск. Можете да използвате за сървър дори цялото налично сторидж пространство. След като сте превърнали РС-то си в облачен сървър, повече няма да се притеснявате за изтичане на информация, тъй като приложението включва система за защита на файловете.

Освен това Namucloud myPC позволява създаване на втори акаунт за други дейности. Така например, докато използвате основния си акаунт за определената цел, можете да създадете допълнителен акаунт за развлекателни дейности или дори да го превърнете в екипно пространство.

Даунлоуд: Namucloud myPC

Коментар