Адсис стана дистрибутор на TerraMaster

Устройствата с марка TerraMaster са базирани на процесори Intel, имат здрава конструкция и алуминиев корпус

Адсис обяви партньорство с производителя на сторидж продукти TerraMaster. Българскaтa компания става ексклузивен дистрибутор за страната и вече разполага с NAS и DAS модели на склад в София.

Гамата от предлагани модели на TerraMaster включва устройства с 2, 4 и 5 гнезда за дискове и покрива широк набор от потребности, вкл. споделяне на мултимедийни файлове и съвместен достъп до бизнес данни.

Устройствата с марка TerraMaster са базирани на процесори Intel, имат здрава конструкция и алуминиев корпус, който улеснява охлаждането им. Цените им са достъпни – така например, моделът D2-310 – DAS сторидж от начално ниво с USB-C 3.1 порт – струва 339 лв. с ДДС.

Изгодно предложение при NAS моделите е F4-220 с гнезда за 4 диска, двуядрен процесор Intel и 2GB RAM, който струва 479 лв. с ДДС и може да съхранява внушителните 48TB.

В горния сегмент на гамата е моделът D5-Thunderbolt3, който предлага 5 гнезда за устройства, директна съвместимост с Mac компютри, както и висока скорост на трансфер на данните, надхвърляща 1000 MB/s при четене и 850 MB/s при запис.

Продуктите на TerraMaster са подходящи за подсигуряване на нуждите от домашен мултимедиен сторидж или файлов сървър за малки работни групи. Очаквам те да станат много популярни на нашия пазар, където съотношението цена/възможности винаги е било определящ критерий за покупка“, коментира Николай Вачев, управител на Адсис.

Всеки от NAS моделите на TerraMaster се доставя с набор от безплатни приложения като например файлов мениджър, уеб и FTP сървър, торент клиент, Plex Media Server и др., като броят им постоянно се увеличава.

Гаранцията на продуктите е 24 месеца, а при закупуване на дискове към тях, са предвидени промоционални цени, уточниха от Адсис.

Коментар