UMIDIGI S2 Pro – смартфон с 6-инчов FHD+ екран и лицево разпознаване

UMIDIGI S2 Pro притежава всички характеристики на флагманите, като особено впечатляващ е екранът

Флагманите на пазара за смартфони грабват вниманието на първо място със своите големи, извити по краищата безрамкови екрани в съотношение 18:9. Такъв е и моделът UMIDIGI S2 Pro, който освен това притежава впечатляващи за цената си характеристики.

Несъмнено, UMIDIGI S2 Pro е устройство от висок клас, което предлага комфорта на 6-инчов 18:9 дисплей Sharp с резолюция FHD+ 2160×1080 пиксела, покрит със защитно стъкло Corning Gorilla Glass 4. В допълнение, моделът се отличава с прецизна технология за лицева идентификация (Face Identity), която сканира множество области от лицето на потребителя, за да отключи бързо и сигурно достъпа до смартфона.

Можете да играете 7 часа без прекъсване на UMIDIGI S2 Pro, благодарение на издръжливата батерия

Оборудван с мощен осемядрен чипсет Helio P25 и огромен обем памет – 6GB оперативна и 128GB постоянен флаш-базиран сторидж, фаблетът, доставян от онлайн магазина Tomtop, изпълнява гладко всякакви приложения от Google Play, игри и видео. Безрамковият извит екран, който заема 90% от предния панел на смартфона, създава усещане за непрекъснатост на картината, която е ярка и изключително детайлна, благодарение на високата резолюция.

Технологията за лицево разпознаване на UMIDIGI S2 Pro се грижи за бързия и сигурен достъп до устройството

Ако вградената памет не е достатъчна, можете да я разширите с microSD карти памет с капацитет до 256GB за съхранение на филми, музика и снимки. Вградената батерия 5100 мАч осигурява два дни активно използване на устройството. Производителят позиционира UMIDIGI S2 Pro като първият смартфон на пазара, който съчетава топ характеристики като 6-инчов екран, 6GB+128GB памет и батерия 5100 мАч.

UMIDIGI S2 Pro е изпълнен в метален корпус, а сим картата се поставя без отваряне на устройството

Фотолюбителите също ще останат доволни от възможностите на флагманския модел. Устройството разполага с двойна основна камера със сензори Sony 13MP+5MP и впечатляваща предна камера за селфи със сензор 16MP и технология за разкрасяване Face Beauty 7.0. На практика, можете да правите ярки и живи снимки с близко до професионалното качество.

Стилният и мощен като възможности UMIDIGI S2 Pro работи под управление на операционна система Android 7.0 с вградена поддръжка на необятния онлайн магазин за приложения Google Play. Смартфонът е изпълнен в метален корпус и се предлага в два цвята – червен и черен. Зареждането става през USB Type-C, като същият порт се използва и за слушалките. Устройството поддържа технология за бързо зареждане.

Производителят позиционира UMIDIGI S2 Pro като първия в света смартфон с 6-инчов екран, 6GB+128GB памет и батерия 5100 мАч

Можете да купите този атрактивен смартфон за $278,99 от онлайн магазина Tomtop, с безплатна доставка до България. UMIDIGI S2 Pro има размери 15,81х7,46х0,88 см и тежи 186 грама с вградената батерия. Комплектът включва самия смартфон, захранващ адаптер, кабел USB Type-C, калъф, Type-C адаптер за слушалки, протектор за екрана, игла за механизма на сим картите и ръководство за потребителя.

Коментар