E-mail в роуминг с BlackBerry Mail Away

С новите пакети BlackBerry Mail Away клиентите на М-Tел вече имат възможност да ползват услугата BlackBerry на изключително конкурентни цени, докато пътуват. Те са съобразени с индивидуалното потребление на потребителите, които искат да имат постоянен достъп до своята електронна поща навсякъде и по всяко време, дори когато са извън страната.
Два са вариантите, които абонатите могат да изберат – BlackBerry Mail Away с включени 3 MB или 10 МВ. Първият е с месечна такса от 19,99 лв. и включени 3 MB за пренос на данни, а вторият предоставя 10 MB срещу 39,99 лв. на месец.
Пакетите BlackBerry Mail Away са валидни в препоръчителните мрежи на държавите от Европейския съюз, Лихтенщайн, Норвегия, Исландия, Сърбия, Македония, Турция и Швейцария.
М-Tел предлага и Коледна промоционална оферта за онези клиенти, които искат да притежават BlackBerry Curve 8310. Срещу 59,90 лв. на месец за срок от две години, потребителите, за които е важно да са винаги online, ще получат освен елегантния смартфон, и неограничен e-mail трафик, 100 безплатни SMS съобщения и 100 безплатни MMS съобщения.

Коментар