Тим Кук се упрекна, че ползва твърде много iPhone

Тим Кук имал погрешна представа за това колко често използва своя iPhone

Интересен коментар направи шефът на Apple Тим Кук по повод обявената вчера нова версия 12 на операционната система iOS и по-точно – за добавената в нея функциия Screen Time, която измерва времето, прекарано с iPhone.

В интервю за CNN мениджърът на най-голямата ИТ компания в света заяви сякаш с упрек към себе си, че прекарва твърде много време със своя iPhone. Той разбрал това след като започнал да получава данни от функцията Screen Time в iOS 12.

Тим Кук подчертава значимостта на новата функция – тя позволява на всеки потребител на iOS устройства да определи точно времето, което прекарва с едно или друго приложение. Така например, той винаги е смятал, че ползва малко своя смартфон, но когато започнал да получава данни от Screen Time, разбрал всъщност, че прекарва много повече от приемливото време с устройствата.

„Не искам да говоря конкретно, но твърде много”, каза Кук на журналистически въпрос колко точно време използва iPhone. По неговите думи, всеки притежател на iOS устройство сам трябва да реши дали да промени нещо в подхода си към ползване на своето мобилно устройство, когато започне да получава данни от Screen Time.

Screen Time, част от новата мобилна платформа iOS 12, позволява също на потребителите да настройват устройствата си така, че след изтичане на определен период от време, екранът да блокира.

Коментари по темата: „Тим Кук се упрекна, че ползва твърде много iPhone”

добавете коментар...

  1. асд

    Определно трябва да почне да ползва Андроид

  2. ха

    >Screen Time, част от новата мобилна платформа iOS 12, позволява също на потребителите да настройват устройствата си така, че след изтичане на определен период от време, екранът да блокира.
    Защо само екрана? Да го направят целият смартфон да блокира и да трябва да го носиш на сервиз на Apple, за да ти го деблокират за $10.

Коментар