Vernee V2 Pro – ново поколение защитен смартфон

Vernee V2 Pro впечатлява със своята здравина и защити, но това не е за сметка на останалите характеристики и стилния външен вид

Смартфоните със заздравени корпуси са все по-желана опция за потребителите, предвид динамичния начин на живот и многото рискове от повреда на устройството, които не са за пренебрегване, особено за по-скъпите модели. Брандът Vernee предложи наскоро нов модел с претенцията, че това е един от най-тънките защитени смартфони на пазара.

Флагманът Vernee V2 Pro наистина впечатлява със своята здравина и защитеност от въздействия, като това ни най-малко е за сметка на останалите характеристики и стилния външен вид. Моделът с дебелина 1,22 см е изпълнен в актуалния безрамков дизайн и с цената си от около 250 долара в онлайн магазина Tomtop с основание претендира за най-изгодното предложения в „rugged” категорията.

Екранът на Vernee V2 Pro е безрамков, с голям диагонал и резолюция FHD+

Смартфонът е напълно защитен с корпус от метал и поликарбонат, преминал тестове за падане на всичките си шест страни. Същевременно, първото впечатление е за премиум смартфон, предвид стилното изпълнение с внимание към детайла. Очаквано, Vernee V2 Pro е сертифициран по стандарта за водоустойчивост IP68, като също така е прахоустойчив и защитен от приплъзване и удари. Всички портове са опаковани, а ако някой от тях е отворен, смартфонът уведомява за това потребителя.

Най-важният компонент на смартфона за повечето потребители е дисплеят. При Verneе V2 Pro той е голям – с диагонал 5,99 инча и резолюция FHD+ 2160×1080 пиксела за отчетлива графика, с реалистични цветове. Можете да се наслаждавате на читаемо изображение от всеки ъгъл. Безрамковият екран, заемащ почти целия преден панел, е защитен със стъкло Gorilla Glass, така че и да го изпуснете, няма да се случи нищо фатално с дисплея.

Задната двойна камера 16MP+5MP записва 1080p видео при 30 fps

Първият защитен смартфон на Vernee не прави компромиси с производителността. Моделът стъпва на осемядрен чипсет MediaTek Hellio P23 на тактова честота 2,0GHz, работещ в комбинация с 6GB оперативна памет. Не можете да очаквате по-висока производителност от 250-доларов смартфон, при това заздравен – ще се наслаждавате на бърза и гладка работа с множество приложения и сърфиране в уеб сайтове. За съхранение на снимки, видео, игри и друго съдържание са предвидени цели 64GB вграден сторидж, плюс слот за microSD карти.

Софтуерът на Vernee V2 Pro е изчистен и интуитивен за ползване. Моделът работи под управление на операционна система Android 8.1 Oreo, с предварително инсталирани приложения като Gmail, YouTube, Maps, Drive и други популярни апликации, наред с компас, жироскоп и крачкомер.

Vernee V2 Pro работи под управление на Android 8.1, с изчистен и интуитивен интерфейс

Vernee V2 Pro ще ви зарадва и с хубави снимки. Смартфонът има двойна основна камера 16.0MP + 5.0MP и двойна предна камера за селфи 8.0MP + 5.0MP. Задната камера може да прави снимки с резолюция 4608×3456 пиксела и да записва видео 1920×1080 пиксела при 30 кадъра в секунда (fps). Селфи камерата заснема изображения с резолюция 3264×2448 пиксела и видео 480p при 30fps, като се справя добре и при слаба осветеност, благодарение на предната светкавица.

В допълнение, заздравеният смартфон е грижовен за личните ви данни, като предлага защита с пръстов отпечатък и лицево разпознаване (Face Unlock) при отключване на устройството. Моделът има два слота, в които можете да поставите по една сим и microSD карта или две сим карти. И двата слота поддържат работа в 4G мрежи. Предвидена е също и NFC функционалност за плащания.

Vernee V2 Pro е красив, стилен смартфон за безпроблемно използване на открито

Специално внимание заслужава и батерията на Vernee V2 Pro. Тя е с капацитет 6200 мАч и можете да очаквате да поддържа непрекъснато говорене по телефона в продължение на 14 часа. Това време е по-малко при използване на социални мрежи, при игри, слушане на музика и гледане на видео. Зареждането става през реверсивен USB Type-C порт.

Смартфонът Vernee V2 Pro е достъпен в момента за поръчки на цена от $249,99 в онлайн магазина Tomtop, с безплатна доставка до България. Устройството има размери 16,42х7,94х1,22 см и тежи 259 грама. В комплекта са включени захранващ адаптер, захранващ кабел, протектор на екрана и ръководство за потребителя.

Коментар