AMD задълбочава партньорството с Ubisoft

AMD и Ubisoft ще осигурят на геймърите върхова производителност в играта Divison 2

AMD обяви сътрудничество с Ubisoft на Е3 шоуто в Лос Анжелис, което обещава на геймърите с Radeon карти светкавично бърза, оптимизирана производителност, по-високи кадрови скорости и намалена латентност с DirectX 12 в очакваната игра Division 2 по Том Кланси.

Новообявеното партньорство следва работата на AMD с Ubisoft по Far Cry 5, за да даде на геймърите по-високи кадрови скорости и качество на картината, благодарение на характерните за архитектурата Vega технологии като Rapid Packed Math и Shader Intrinsics, съобщиха от компанията.

AMD се похвали също с готови за игра партньорски системи за геймъри, сред които обявеният наскоро ноутбук Acer Predator Helios 500. С играта Star Control: Origins по време на РС гейминг шоуто на Е3 посетителите можеха да видят в действие новите Acer Nitro 50 настолни машини с 2-ро поколение Ryzen и Radeon RX 580, както и ноутбука Acer Predator Helios 500 с 2-ро поколение Ryzen и Radeon RX Vega 56.

Освен това AMD представи последни технологични постижения за нови гейминг изживявания, както и в подкрепа на развитието на еСпортовете. Новият процесор Ryzen 7 2700x, част от пуснатите наскоро 2-ро поколение Ryzen чипове, е точно за геймърите – със способността си да даде 100 кадъра в секунда в AAA игрите и еСпортовете, този чип може да се справи и с най-натоварващите игрови сценарии.

Същевременно, Radeon FreeSync продължава да разширява своите позиции. Сега тази технология се поддържа  на над 20 Samsung телевизора за плавен геймплей без накъсвания, вече и на голям формат. AMD работи и с отбори като Fnatic, като ги снабдява най-добрите еСпорт играчи с мощни Ryzen процесори за върхови постижения.

Коментар