Brother Inkbenefit Plus – повече печат, по-ниски разходи

Всички устройства от новата серия на Brother идват с бутилки с мастило от четирите цвята

Домашните и офис потребители могат да печатат повече документи, при по-малко разходи с новата подобрена серия от печатащи устройства Inkbenefit Plus на Brother. Линията се състои от четири машини – DCP-T310, DCP-T510W, DCP-T710W и MFC-T910DW, които са подходящи за домашна употреба и малки офиси.

Новите модели предлагат значително по-ниска цена на страница, благодарение на системата за зареждане с мастило на Brother, която дава до 6500 черно-бели и до 5000 страници за всеки цвят (C, M, Y). Бутилките с мастило на Brother постигат високите обеми на печат, като намаляват честотата на зареждане и времето, през което устройството трябва да се обслужва.

За постигане на максимална ценова ефективност всички устройства от серията идват с бутилки с мастило от четирите цвята – черно, магента, циан и жълто – така че потребителите могат да започнат да печатат веднага, без да купуват допълнителни консумативи.

Независимо от атрактивната цена, качеството на печат остава високо, тъй като серията печата с резолюция до 6000x1200dpi. Устройствата Inkbenefit Plus идват с компактен дизайн, който пасва във всяка офис обстановка, а функцията за тих печат гарантира ниски нива на шум.

Моделите DCP-T510, DCP-T710W и MFC-T910DW разполагат с безжична връзка, което позволява на служителите да печатат, независимо от устройството, което използват – таблет, смартфон, лаптоп или десктоп PC.

Три от новите модели разполагат с безжична връзка за печат от всяко устройство

Устройствата поддържат висока скорост на печат – флагманът в гамата постига 10 изображения в минута (ipm) при цветен и 12 ipm при черно-бял печат. Същото важи и за скоростта на сканиране – обработката на една страница при 100 dpi (точки на инч) отнема 4,38 секунди в цвят и 3,5 секунди при монохромно сканиране.

Върховият модел MFC-T910DW предлага множество функции, вкл. автоматичен двустранен печат, цветен екран с диагонал 4,5 см, директен печат на снимки от USB драйв и универсална входна тава за 80 листа, която поддържа печат на различни хартии, вкл. пликове и карти.

DCP-T710W и MFC-T910DW разполагат още с автоматично листоподаващо устройство (ADF) за 20 листа, което позволява сканиране или копиране на документи с повече листа наведнъж, а това спестява много време.

Независимо от атрактивната цена, качеството на печат остава високо – с резолюция до 6000x1200dpi

„Нашата система за презареждане на резервоарите с мастило позволява на потребителите да получат по-големи обеми на печат и минимална себестойност на страница, благодарение на големия капацитет на консумативите и достъпната им цена – 17 лв. за черно и по 13 лв. за всяко от трите цветни мастила. Новата гама Inkbenefit Plus е разработена специално за нуждите на малките и домашни офиси с цел да бъде удобна, издръжлива и достъпна“, поясни Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България.

Линията устройства Inkbenefit Plus вече са достъпни в България. Моделите 1DCP-T510W, DCP-T710W и MFC-T910DW се доставят с мастила: 2x черно, 1x циан, 1x магента и 1x жълто. DCP-T310 се доставя с 1x черно, 1x циан, 1x магента и 1x жълто. Топ моделът MFC-T910DW, който поддържа печат, копиране, сканиране и факс, струва 599 лв. с ДДС.

Коментари по темата: „Brother Inkbenefit Plus – повече печат, по-ниски разходи”

добавете коментар...

  1. Tq

    Аз имам въпрос, мога ли да се свържа с принтера от телефона и ако да как?

  2. nm

    ******

    Производителите на печатащи устройства явно не успяха да ограничат клиентите си до това да им купуват скъпите консумативи и така да ги изцеждат финансово максимално ефективно, понеже предприемчиви фирми пуснаха консумативи с приемливо качество на несравнимо по-ниски цени. Изглежда че новата тактика е, че щом не могат да ги принудят да им купуват скъпите консумативи, поне могат да се опитат да ги привлекат да купуват по-евтини консумативи от самите тях, производителите, а не от други фирми.

    Чудесно, нека да свалят цените до тези на конкуренцията и след това клиентите ще преценят кое да купуват. А манипулацията на клиенти съвсем няма да им помогне в това им начинание. Най-много да стане точно обратното.

  3. Юли

    Имам предишния модел DCP-T500W, закупен преди една година – все още не съм пълнил мастилниците.
    Цената на мастилата не се е променяла от една година насам 17 (черно)/13 (цветно) лв.
    Не си заслужавата закупуване на заместители за мастилата.
    Много добро решение за евтин печат в големи обеми.
    След като го закупих се заглеждах в принетрите по офиси и пр. – повечето бяха или T500W или T700W.
    В статията не се споменава една добра характеристика – тези модели използват “тръбна” връзка между мастилниците и печатащата глава, което предотвратява засъхването и запушването на магистралите и съответно последващо изхвърляне на устройството.

  4. flashko

    От няколко месеца имам за домашно ползване Epson L310 с такава система и съм много доволен. За мен цената на оригиналните консумативи е напълно приемлива и не мисля да ползвам аналози.

  5. ха

    Цена от 2,6 стотинки за цветна страница – това определено си е добра оферта, която при това не ти налага да търсиш китайски изпълнения. Стига цената на мастилата да се запази, като дадената в статията.
    Ето до къде стигнаха производителите на принтери от алчност – хората престанаха да ползват в домовете си принтери! Иначе преди как те принуждаваха да купуваш скъпи консумативи, като целево при това се правеше да трябва да заредиш при неизчерпано мастило, просто заради софтуера им.

  6. Yo

    Brother имат удивително добри модели, които могат да се моднат за китайски пълнители от АлиЕкспрес. Излиза най-евтино.

Коментар