YWXLight Mosquito Killer Lamp – тази лампа е убиец на комари

LED лампата обезопасява от комари площ от 45-80 квадратни метра

Лятото, наред с всичките си прелести, причинява и известни „главоболия“ – като например, нашествието от комари, особено ако морето е наблизо. За щастие, има ефективни и достъпни като цена хай-тек джаджи, които могат да ни избавят от летящите досадници.

Такава е LED лампата YWXLight Mosquito Killer Lamp, която се позиционира като „убиец на комари“ и струва около 10 долара. Пурпурната светлина с 365-нм дължина на вълната привлича комарите, а силен вентилатор с 9 витла ги засмуква бързо в кутията.

Проектирана за използване с USB порт за захранване, лампата може да се включи директно към ноутбук, към захранваща банка или в електрическия контакт чрез адаптер за смартфон, например.

Лампата-убиец на комари се захранва през USB порт от лаптоп или директно от мрежата

LED лампата срещу комари е ефективна на площ от 45-80 квадратни метра, така че може да обезопаси безпроблемно стая или малък апартамент по време на почивката. Компактна е, с размери 19,00×12,00×12,00 см и тежи около 260 грама, като се отличава с интригуващ дизайн.

YWXLight Mosquito Killer Lamp може да се купи само за $9,99 от онлайн магазина GearBest, като тази цена е валидна при въвеждане на купон за отстъпка WCUPGIFT. Доставката до България ще ви струва още $1,65.

Коментари по темата: „YWXLight Mosquito Killer Lamp – тази лампа е убиец на комари”

добавете коментар...

  1. 1

    ” а 9-те мощни вентилатора”
    ебаси превода на ” 9 blades strong suction fan, suck the mosquito into the collection box quickly”

  2. ха

    365 нанометра е така наречената “черна светлина”. Доколкото знам подобна светлина се използва в заведенията за привличане (и убиване) на мухи, а не на комари. Комарите се водят не само по светлината, но и по влажността, която лампата не чух да прави.

    Сега като чета в интернет как се ориентират комарите – оказват се много фактори (предимно на химическа основа), като светлината е само един от тях. Ето какво ги привлича: “кръвна група”, “въглеродният диоксид”, “бира”, “телесна температура”, “млечната киселина”, “амоняк” (намират се в отделящата се пот), “бактериите върху кожата” и др..

Коментар