Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 – усилва сигнала от рутера

Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 с вид на USB флашка усилва сигнала от рутера и позволява свързване на множество устройства

Безжични мрежи за достъп до интернет вече има почти във всеки дом, но въпреки това не винаги покритието е идеално и в някои кътчета връзката е слаба, прекъсва и в крайна сметка създава известни главоболия на потребителите. Този проблем може да се реши елегантно с устройство за няколко долара…

Джаджа с вид на USB флашка усилва сигнала от рутера и позволява свързване на множество устройства – това е Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2, достъпен за по-малко от $7 в онлайн магазина GearBest (при въвеждане на купон за отстъпка GBmid-year05A).

Компактният и стилен Wi-Fi усилвател се захранва удобно през USB интерфейс

Компактният и стилен Wi-Fi усилвател с тегло едва 30 грама и размери 12x3x9 см се захранва през USB 2.0 интерфейс от всякакви източници и удвоява мощността на безжичния сигнал. Можете да оборудвате с такова устройство всяка стая, която е по-далеч от рутера, за да имате перфектната безжична свързаност.

Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 се свързва изключително лесно към рутера, като за това спомага придружаващото мобилно приложение, и се обновява автоматично, без никакви настройки. Актуалната версия 2 на устройството поддържа скорост от 300 Mbps, или двойно по-висока от тази на предходния модел, благодарение на двете вградени антени.

Можете да поставите по едно устройство във всяка стая за перфектна безжична връзка

Към усилвателя можете да свържете безжично до 16 устройства – компютри, смартфони, таблети и т.н. Освен това USB портът се завърта на 180 градуса, така че да заредите по най-удобния начин джаджата. Въобще, това е едно готово за работа, „plug-and-play“ устройство, което не се нуждае от инсталиране на драйвери и други приготовления.

Изпълнен в стилен дизайн, с бял цвят, Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 е достъпен за покупки в момента на цена от $6,99 в онлайн магазина GearBest, ако въведете купон за отстъпка GBmid-year05A (обявената на сайта на търговеца цена е $9,99). Доставката до България оскъпява устройството само с $0,25.

Коментари по темата: „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 – усилва сигнала от рутера”

добавете коментар...

  1. klodd

    Не върши абсолютно никаква работа,ползвам го от година,сигнала е един и същ. те и парите му са толкова де. И с него и без него сигнала не се променя дори и на много близки разстояния!

Коментар