Решетъчна Wi-Fi система Nova MW6 излиза на пазара у нас

Tenda Nova Mesh MW6 се състои от три единични модула, които осигуряват покритие до 557 кв. метра

Ново решение за безжична решетъчна мрежа е достъпно на българския пазар. Nova MW6 на компанията Tenda е иновативен продукт, който изцяло замества всеки маршрутизатор и предлага безупречна Wi-Fi свързаност в дома.

MW6 използва новата технология Mesh, която осигурява непрекъсната връзка чрез мрежова структура на възли и алгоритми за автоматично преконфигуриране за правилно предаване на данни, съобщиха от разработчика.

Комплектът Tenda Nova Mesh MW6, достъпен от дистрибутора Most Computers, се състои от три единични модула, които осигуряват обхват на покритие до 557 квадратни метра. Въз основа на усъвършенстваната технология Wave2 MU-MIMO, системата може да комуникира с множество безжични устройства като оптимизира скоростта и покритието, за да поддържа всеки потребител свързан и да намали до минимум т.нар. „мъртви точки”.

Nova MW6 може да работи с виртуалния асистент Amazon Alexa за управление на съвместими устройства чрез гласови команди

Nova MW6 се базира на технология Beamforming+, която фокусира трансмисионната мощност върху безжичните устройства и може да обработва едновременно множество връзки, като също така работи и с виртуалния асистент Amazon Alexa за управление на съвместими устройства чрез гласови команди.

Коментари по темата: „Решетъчна Wi-Fi система Nova MW6 излиза на пазара у нас”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    А телефона дали може да върне сигнал обратно на 250 метра?

  2. Anonymous

    Имам 8 годишен рутер Д линк. Сложил съм му 1 яги антена, пуснал съм му мощността на макс и с телефона хващам перфектен сигнал на 250 метра, като ширината варира, но вероятно площта, от която мога да се свържа е доста над 550 кв.м.

Коментар