Фенове пеят в дует с Елвис

Sony BMG използва магията на дигиталната ера и дава възможност на почитателите на Елвис Пресли да пеят коледни песни в дует с техния незабравим идол. След това могат да изпратят песните във вид на електронна поздравителна картичка.
Феновете на краля на рока, които искат да се запишат как пеят "Blue Christmas" с него, могат да направят това в създадения специално за тази цел сайт singwiththeking.com.
Уеб сайтът възпроизвежда запис на Елвис, който изпълнява коледната песен с кънтри певицата Мартина МакБрайд. Записът се извършва след обаждане на телефонния номер, изписан на екрана. За улеснение на потребителите на екрана се показва текста, който те трябва да изпеят по време на записа.
Полученото парче може след това да се изпрати по имейла като поздравителна картичка. Онези, които се съмняват в певческите си възможности, могат да включат в картичката оригиналното изпълнение на Пресли и МакБрайд. 
Паралелно със записването на дуети, което е безплатно, уеб сайтът приканва посетителите да закупят дискове с дуети на Пресли.

Коментар