AOC обяви серия супер тънки монитори V2

Full HD дисплеите се отличават с широки зрителни ъгли (178/178°) и точни цветове (72% NTSC покритие)

AOC обяви изцяло нова серия монитори V2, която дебютира с три модела с диагонал 21,5”, 23,8” и 27”. Тези елегантни и супер тънки монитори са снабдени с 3-странни „безрамкови” IPS панели с Full HD (1920×1080) резолюция, широки зрителни ъгли (178/178°) и точни цветове (72% NTSC покритие).

Иновативният безрамков „edge” дизайн скрива рамката на дисплея зад панела за постигане на изчистен вид. Елегантната външност продължава със супер тънък страничен профил (7,7 мм при 21,5” и 23,6”, 7,9 мм при 27”) и завършва с изчистена, плоска задна част, без издутини.

Солидна метална стойка придържа монитора в оптимална позиция и осигурява възможност за накланяне над 20°, като същевременно обхваща портовете за захранване, слушалки и входните конектори за сигнала.

Новите модели от серията V2 идват с време за реакция на пикселите от 5 милисекунди, честота на опресняване от 75 Hz и технология AMD FreeSync за игра без насичане и накъсване. Яркостта от 250 cd/m² гарантира добра видимост дори в ярки стаи с пряка слънчева светлина.

Тези дисплеи се възприемат като носещи се във въздуха изображения, необременявани от дебели рамки или масивна задна част. Тънкият профил на серията V2 е с дебелина на смартфон.

Солидна метална стойка придържа монитора в оптимална позиция и осигурява възможност за накланяне над 20°

Серията V2 е отлично пригодена и за използване от студенти, домашни потребители и хора, обичащи забавленията. Цифровите входове HDMI и DisplayPort позволяват свързване на различни източници като игрови конзоли, приемници и др. Вграденият аудио изход позволява включване на слушалки или външни говорители.

Моделите са подходящи и за публични пространства. Гланцовото покрие в черно на квадратната основа, металната стойка с отвор в средата и долната част на рамката с контролните бутони допринасят за премиум излъчването.

V2 включва иновативни технологии от AOC като Flicker-Free, която регулира подсветката с прав ток (DC) вместо с пулсово-широчинна модулация (PWM), и режима Low Blue, който намалява потенциално опасната синя светлина. Към тях спада и Clear Vision, която увеличава яснотата, остротата и реализма на съдържанието със стандартна резолюция (SD).

За повече продуктивност серията V2 поддържа лесни за управление мултимониторни конфигурации с помощта на софтуера AOC Screen+. С грижа за по-устойчива и зелена планета линията V2 на AOC отговаря на регулациите  EPA 7.0.

Моделите 22V2Q (21,5”), 24V2Q (23,8”) и 27V2Q (27”) включват DisplayPort и HDMI кабели в комплекта и се предлагат с 3-годишна гаранция. Те ще са налични от юли на препоръчителни крайни цени от съответно 269, 289 и 409 лв. с ДДС.

Коментари по темата: „AOC обяви серия супер тънки монитори V2”

добавете коментар...

  1. уйу

    ЩЕ си купя 27 инча …
    когато станат 144 херца
    real 4 K
    без ШИМ
    100% RGB-RGBs …покритие
    Супер VA-HDR pro панели защото яркост и контраст в ips куцат

Коментар