Adata въвежда гама от продукти за зареждане

10-ватовият пад за индуктивно зареждане Adata CW0100 работи със смартфони с вградена Qi технология

Тайванският производител Adata Technology пуска на пазара своя гама от продукти за зареждане, включваща Qi-сертифициран пад, два модела за кола и зарядна станция.

Adata CW0100 е 10-ватов (W) пад за индуктивно зареждане, който предоставя два пъти повече мощност от обикновените 5-ватови падове. Устройството прекъсва автоматично процеса на зареждане при наличие на метални предмети по повърхността и работи с най-новите модели смартфони с вградена Qi технология за зареждане. Падът идва с тънък и елегантен дизайн с дебелина 7,5 мм и разполага с LED светлинен индикатор за отчитане статуса на зареждане.

Adata CV0525 е нов модел зарядно за автомобил с 5 USB порта

CV0525 е първият от двата нови модела зарядно за автомобил на Adata, който разполага с 5 USB порта с удължаващ кабел. Двата основни порта са за водача и пасажера до него, а трите допълнителни са за останалите пътници в колата. Зарядното поддържа технология Quick Charge 3.0, която позволява зареждане на смартфон от 0 до 80% за около 35 минути. Вграденият Smart IC чип засича броя на свързаните устройства, така че да разпредели оптимално зареждането между всички тях и едновременно с това да предпази от прегряване.

Компактното зарядно за кола Adata CV0172 предоставя два USB порта

Вторият модел зарядно за кола е CV0172, което е компактно и бюджетно решение и предлага два USB порта по 2,4A. Зарядното е снабдено със защита от претоварване, прегряване, късо съединение и променливо напрежение.

Adata CU0480QC разполага с пет USB порта и позволява зареждане на най-различни устройства

Зарядната станция Adata CU0480QC разполага с пет USB порта – един USB-A с Quick Charge 3.0 технология, три стандартни USB-A и един USB Type-C, позволяващи зареждане на най-различни устройства. Тук отново имаме интелигентна система, която отчита броя на свързаните устройства и LED индикатор, показващ статуса на зареждане.

Коментар