ADATA разкрива новите си продукти в собствена метавселена

С виртуална изложба ADATA ще разкрие новите си продукти и технологии
(снимка: ADATA)

Нова продуктова линия ще представи тайванската компания ADATA Technology на онлайн събитие с интерактивно изживяване във виртуалната вселена Meraverse. Шоуто ще продължи от 14 юли до 15 септември.

Събитието ще се състои от изложба на виртуални продукти, комбинирана с формат на приключенска игра (AVG), в който участниците ще изпитат по завладяващ начин новите технологии на ADATA и XPG (геймърският бранд на компанията). Посетителите ще се разхождат свободно със 720-градусово зрително поле в Meraverse, за да разглеждат продуктите в триизмерно пътешествие.

В гейминг зоната XTREME компанията ще покаже наскоро пуснатата безжична мишка XPG Alpha, носител на наградата Red Dot Design. Тази мишка отразява езика на индустриалния дизайн на XPG, наречен „:Exoskeleton”, който подчертава баланса между форма и функция с фокус върху ергономичността.

XPG Vault е друг иновативен концептуален продукт, който беше добре приет на CES тази година. Мишката е оборудвана с вграден 1TB SSD диск за запазване на данни от играта, което позволява на потребителите да играят на множество компютри.

Зоната XTREME Modding ще покаже новите XPG компоненти за игри. Те включват захранване от серията XPG Cybercore platinum, както и XPG Vento Pro 120 PWM вентилатор с Nidec технология. Там посетителите ще могат също да разгледат XPG Battlecruiser Pro – full-tower ARGB шаси, изработено от алуминий и оборудвано с магнитен преден панел и филтър.

Новост са и XPG SSD дисковете с поддръжка на следващо поколение PCIe Gen5 x4 интерфейс и NVMe 2.0, които предлагат скорости на четене и запис от 14 и 12 GB/s и разполагат с патентована система за охлаждане за върхова производителност.

В зоната XTREME Style брандът XPG ще покаже XPG Starker Air mid-tower ATX шаси с иновативен изтеглящ се нагоре филтър за прах, магнитни предни панели и високоефективна конфигурация за всмукване на горещ и студен въздух.

Нова серия DDR5 памети са предназначени за създателите на съдържание
(снимка: ADATA)

В допълнение към продуктите за игри от най-високо ниво, XPG ще представи и набор от аксесоари, които са част от новата лимитирана серия периферни гейминг устройства XPG Mera Edition Gear. Сред тях са геймърската клавиатура XPG Mage на Mera с уникален дизайн и цветова схема, геймърските слушалки XPG Precog S, оборудвани с 50 мм драйвери за висококачествен звук и създадени за комфорт при дълги сесии.

Дебют ще направи геймърската мишка XPG Slingshot. Тя разполага със сензор PMW 3360 с до 12 000 dpi и до 20 милиона клика. XPG Battleground L Mera е лимитирана подложка с голяма площ (420×335 мм), направена от микрофибри, създадени по специална технология за свързване с нишки.

Компанията предлага и нова серия DDR5 памети за създателите на съдържание. ADATA ACE ще се предлага в два варианта – DDR5 (6400 MT/s) и DDR4 (3600 MT/s). Вариантът ADATA ACE 6400 DDR5 разполага с вграден On-Die ECC и PMIC, който може да коригира генерираните грешки самостоятелно. ACE 3600 DDR4 поддържа Intel XMP 3.0 и може да се справи с множество задачи като графичен дизайн или редактиране на изображения с лекота. Тези модули използват внимателно подбрани чипове с ниска латентност, които не се нуждаят от настройка и не изискват повишено напрежение.

Новите устройства за съхранение на компанията включват Legend 960 и Legend 850 SSD. И двата модела поддържат PCIe 4.0 и предлагат стабилни скорости на четене и запис съответно до 7400/6800 MB/s и 5000/4500 MB/s, които са 3-4 пъти по-високи от скоростите на стандартните PCIe 3.0 SSD дискове. Те идват с максимален капацитет съответно от 4TB и 2TB, могат да се инсталират в PS5 конзоли и поддържат най-новите платформи на Intel и AMD.

Коментар